imitatie kronen & sohne

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Încuiat
dragos588

imitatie kronen & sohne

Mesaj de dragos588 »

Buna ziua.

Probabil detin o imitatie de KS. Ideea e ca o ia inainte cu 5, 6 secunde pe minut. Astfel, nu poate fi folosit ca ceas. Intrebarea e: pot regla ceasul relativ usor (din desfacerea capacului si ajustarea mecanismului) mergand pe ideea ca nu se merita ca un ceasornicar sa-si piarda timpul cu acesta, si trebuie sa o fac eu?

Multumesc

Imagine

Imagine
Dragos M

Re: imitatie kronen & sohne

Mesaj de Dragos M »

Puteti incerca daca chiar nu aveti ce face. :D
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

De firma asta nu am auzit pina acum , insa va spun sigur ca ceasul este unul chinezesc ...
Nu stiu daca vre-un ceasornicar o sa reuseasca sau cel putin o sa se incumete sa regleze asa ceva...Va spun si de ce. Materialele din care este confectionat sint slabe calitativ .
Dvs nu va recomand sa incercati ...dar daca totusi doriti o puteti face , oricum nu aveti ce pierde .Pe platoul unde se roteste rotita balansului aveti o tija pe care trebuie s-o mutati/miscati usor .
Insa sfatul meu ar fi sa va cumparati un ceas quartz mai ieftin , care oricum are o precizie mai buna decit un elvetian scump ...
Si macar nu va chinuiti cu reglaje , sau nu chinuiti cine stie ce ceasornicar care nici el nu poate face imposibilul ...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
dragos588

Mesaj de dragos588 »

Multumesc pentru raspuns, domnule Nicolae.
O zi buna.
paulrogojina

Mesaj de paulrogojina »

Dupa cum au spus si cei dinainte ,e un mecanism chinezesc.
....dar se poate regla sau repara.Eventual inlocui ce nu corespunde.
Încuiat