Reviste si ziare ...despre ceasuri!

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
montana

Mesaj de montana »

A aparut nr. 6 / mai-iunie 2008 din TEMPORIS.
* * *
Dedicat in principal evenimentelor si noutatilor de la BASELWORLD si SIHH Geneva 2008 acest numar este in mod categoric mai interesant decat anterioarele. Bineinteles lucruri deja cunoscute printre "puristi" cum ar fi Cabaret Tourbillion (cu hacking) de la Lange, noul Reverso JLC sau Zero-G by Zenith, "noutati" despre care se poate reprosa ca ajung cu intarziere intr-o revista de profil de la noi (altceva era ca numarul sa apara la inceputul lui mai cum se pretinde).
Surpinzator sa vad o colectie "umana" la Cosmin CERNAT (comentatorul TV): DOXA Anti-magnetic, RAKETA 24h, Longines transitional sau vintage!
Mi-a placut si enuntul din interviul lui Nicolas G. HAYEK: "L'homme propose et Dieu dispose! ...Daca marca Rolex va fi de vanzare, ne vom extinde. Daca Fossil este de vanzare, nu ne vom extinde." Profund, nu-i asa?
- - - - - - - - - -
Imagine
Imagine Imagine
- - - - - - - - - -
constantin14

Mesaj de constantin14 »

Montana, revista asta se tipareste la Brasov? :D
Azi am intrebat la trei chioscuri si mi-au spus ca nu a aparut!!!
bograd

Mesaj de bograd »

Eu am gasit-o la un magazin de ziare si reviste in galeriile de la Carrefour Orhideea
montana

Mesaj de montana »

Cei de la Temporis au intr-adevar o problema cu distributia!
Revista este disponibila doar in magazinele de presa din supermaketuri si mall-uri si mai putin sau deloc in retelele clasicelor chioscuri de ziare.
montana

Calibre Magazine

Mesaj de montana »

danf

Mesaj de danf »

uite ce-am gasit -poate foloseshte...

http://www.yellys.ch/uhrwerke-mech.html
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Handy! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
danf

Mesaj de danf »

Pe vremuri aveam mai mult timp; logic - atunci inca nu era prea tarziu...
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

"L'homme propose et Dieu dispose! ... Profund, nu-i asa?

Permite-mi sa definitivez citatul tau.
Omul propune,
Dumnezeu dispune,
si Femeia se interpune!!!
SATELLITE WAVE
bograd

Mesaj de bograd »

A aparut TEMPORIS nr.7 (Iulie-August) 2008

Imagine
Imagine
Imagine
montana

CHRONOS - iulie 2008

Mesaj de montana »

Din intamplare am dat la chioscul de ziare peste numarul din iulie 2008 - CHRONOS / supliment la Ziarul Financiar.
Un numar ceva mai interesant fata de anterioarele!
- - - - - - - - -
Imagine Imagine
Ventura

Mesaj de Ventura »

Iata ce revista am gasit in aceasta dimineata, la chioscul de ziare. Costa 10 lei, in pofida faptului ca e pe hartie lucioasa si intr-un format urias (am fotografiat-o pentru comparatie alaturi de ultimul numar din Temporis.

Imagine

Acesta este cuprinsul:

Imagine

Si acesta este un detaliu din caseta tehnica care m-a nedumerit:

Imagine
Zar

Mesaj de Zar »

GMT am cumparat-o si eu.E format A3, hartie lucioasa + groasa si of-set la 4 culori.Mi-a atras atentia ca e primul primul nr. (septembrie '08).Merita din plin 10 lei mai ales pt. cine e colectionar de reviste despre ceasuri.Include cateva din ultimele aparitii si o scurta istorie la unele marci de prestigiu elvetiene.Surprinzator lipseste Jaeger Le-Coultre, poate in nr. viitor... :)
AR1070-56E
montana

Mesaj de montana »

Prin venirea GMT (Great Magazine of Timepieces / Edipresse Luxe / Elvetia) in Romania (dupa Rusia & Ukraina) e clar ca se face trecerea catre publicatiile orologere profesioniste si care au in spate importante grupuri de presa specializata. Nu cred sa mai dureze mult pana cand Ziarul Financiar (grupul Pro) va lasa "pe cont propriu" Chronos-ul in varianta romaneasca! Cei de la Temporis (Automedia) incep sa simta ce inseamna competitia. Oricum o vara agitata atata vreme cat avem deja trei titluri si 4 aparitii in intervalul iulie-august 2008:
1. Temporis nr. 7 / iulie-august 2008;
2. Chronos / iulie 2008;
3. Gmt Romania / septembrie 2008;
si...
Ultima oară modificat 31 Aug 2008, 16:30 de către Anonymous, modificat 1 dată în total.
montana

Mesaj de montana »

... si un numar CAESAR - Temporis ( tot Automedia) dedicat exclusiv ceasurilor care sub "sloganul" - <revista de lux despre lux> prezinta sub forma unui catalog cele mai importante aparitii prezentate la Baselworld si SIHH 2008! Multe ceasuri, preturi, scurte specificatii tehnice si ceva articole la inceput!
- - - - - - - - - -
Imagine
Imagine
Imagine
Scrie răspuns