Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Nu vreau să fiu înțeles greșit. Și eu cred că este mai bine să fie prezentate imaginile direct în anunțuri.
Dar nu cred că regulamentul actual este clar în privința asta.
Pentru mine ( și lucrez în IT ) "postati imagini reale" reprezintă o solicitare de a posta imagini cu obiectul în cauză, nu imagini ale unor obiecte asemănătoare preluate de pe alte site-uri.
Observați că nu există alte puncte ale regulamentului care să reguleze acest aspect.
Mi se pare normală ( și mult mai importantă ) obligativitatea de a prezenta exact obiectul vândut și nu copii ale sale de pe alte site-uri sau ale altor persoane.
Deci interpretarea că se referă la poze prezentate în anunțuri și nu link-uri mi se pare forțată, mai ales că nu "reale" este termenul care ar trebui folosit în regulament când se specifică modul cum trebuie prezentate pozele.
Cred că ar trebui să specific și faptul că nu mă interesează în mod deosebit secțiunea de vânzări și cumpărări. Citesc foarte rar anunțurile și o fac doar de curiozitate pentru anumite mărci care îmi atrag atenția.
Dar nu cred că regulamentul actual este clar în privința asta.
Pentru mine ( și lucrez în IT ) "postati imagini reale" reprezintă o solicitare de a posta imagini cu obiectul în cauză, nu imagini ale unor obiecte asemănătoare preluate de pe alte site-uri.
Observați că nu există alte puncte ale regulamentului care să reguleze acest aspect.
Mi se pare normală ( și mult mai importantă ) obligativitatea de a prezenta exact obiectul vândut și nu copii ale sale de pe alte site-uri sau ale altor persoane.
Deci interpretarea că se referă la poze prezentate în anunțuri și nu link-uri mi se pare forțată, mai ales că nu "reale" este termenul care ar trebui folosit în regulament când se specifică modul cum trebuie prezentate pozele.
Cred că ar trebui să specific și faptul că nu mă interesează în mod deosebit secțiunea de vânzări și cumpărări. Citesc foarte rar anunțurile și o fac doar de curiozitate pentru anumite mărci care îmi atrag atenția.
Recomand pe colegul ciulhard, cumparator serios si hotarat pana la capat.
- gherghin nicolae
- Moderator
Eu as comenta asa :Gabi1 scrie:Cer scuze dl. Costache nu am nimic personal, insa fiind primul anunt aparut(15 feb. ac) in sectiunea vanzari sunt curios cum comenteaza Nic, Buf0n sau oricare dintre colegi acest anunt din punct de vedere strict regulamentar. Curaj !!![]()
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=25611
Ori postati pozele direct aici , minim 3 , ori anuntul dispare. Termen 24 ore !!!
Dar acestagherghin nicolae scrie:Eu as comenta asa :Gabi1 scrie:Cer scuze dl. Costache nu am nimic personal, insa fiind primul anunt aparut(15 feb. ac) in sectiunea vanzari sunt curios cum comenteaza Nic, Buf0n sau oricare dintre colegi acest anunt din punct de vedere strict regulamentar. Curaj !!![]()
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=25611
Ori postati pozele direct aici , minim 3 , ori anuntul dispare. Termen 24 ore !!!
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... er#p185733
- gherghin nicolae
- Moderator
La fel dispare !
Anunt simplu , clar si la subiect . Fara laude si bla-bla . Scurt , concis , clar , romaneste . Linkuri externe acceptate , catre ranfft sau orice alt site doar pentru vizualizarea mecanismului , in cazul in care posesorul nu are cum sau nu are sens (ceas nou ) sa desfaca ceasul .
Anunt simplu , clar si la subiect . Fara laude si bla-bla . Scurt , concis , clar , romaneste . Linkuri externe acceptate , catre ranfft sau orice alt site doar pentru vizualizarea mecanismului , in cazul in care posesorul nu are cum sau nu are sens (ceas nou ) sa desfaca ceasul .
gherghin nicolae scrie:La fel dispare !
http://www.bombastic.ro/ceasuri-barbate ... rp453.html
- gherghin nicolae
- Moderator
Nu . Dispare . Aia e reclama ...
Eu cand i-am atras atentia argumentat ca abereaza cu descrierea si pretul de 500-700$ cu calcul la zi BNR am fost pus la colt cu PP si sters comentariul meu, asta este...gherghin nicolae scrie:Nu . Dispare . Aia e reclama ...
- gherghin nicolae
- Moderator
Hai Gabi ...ce tot dezgropam ,,mortii " .
Lasa-l pe Incubus ...e de domeniul trecutului . Nu mai are sens !
Gabi1, pentru ca tot in Reglement se spune f clar ca nu se accepta discutii in topicul de vanzare, cine are ceva de comentat are optiunea "report post".
Vâ învârtiți în jurul cozii. Toate anunțurile existente trebuiesc șterse, accesul la Vânzări-Cumpărări permis numai celor cu 100+ posturi.
Preconizez 50 de anunțuri active maxim - forumul are în acest moment aproximativ 200 de utilizatori cu peste 100 de posturi. Se încumetă cineva?
Preconizez 50 de anunțuri active maxim - forumul are în acest moment aproximativ 200 de utilizatori cu peste 100 de posturi. Se încumetă cineva?
Nu este singurul Nic,iti doresc succes insa nu stii la ce te inhami,este dpmdv cea mai grea sectiune de moderat, Buf0n spunea de 10 min. pe zigherghin nicolae scrie:Hai Gabi ...ce tot dezgropam ,,mortii " .
PS. A stiut Adrian ce spune.
H2H scrie:Gabi1, pentru ca tot in Reglement se spune f clar ca nu se accepta discutii in topicul de vanzare, cine are ceva de comentat are optiunea "report post".
Nu este o solutie ok, umblu prin diverse forumuri din 95 incoace si toti s-au lovit de problema asta. Nu asta este solutia daca vrei ceva curat la tine-n curte. Peste o luna, doua, trei vei avea post hunting si tot aceeasi problema. In loc sa moderezi anunturi de vanzari vei sterge postari monosilabice facute pt contorizare si conturi clona, din lac in put.otsdr scrie:Vâ învârtiți în jurul cozii. Toate anunțurile existente trebuiesc șterse, accesul la Vânzări-Cumpărări permis numai celor cu 100+ posturi.
Asta este cea mai aiurea faza, pentru unii muma, pt altii ciuma. Impartialitate este cuvantul de ordine la un moderator, fara asa ceva mai bine iti schimbi IPulGabi1 scrie:H2H scrie:Gabi1, pentru ca tot in Reglement se spune f clar ca nu se accepta discutii in topicul de vanzare, cine are ceva de comentat are optiunea "report post".![]()
Pai cand am primit PP banuiesc ca s-a luat la cunostinta si despre anunt...a ramas bine merci in aceeasi formulare aberanta.