Zgomot ciudat

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Claudiu
Forum Owner

Re: Zgomot ciudat

Mesaj de Claudiu »

Sunt convins ca ai facut o confuzie.Ai grija sa nu se mai intample,pentru ca se pot crea neintelegeri mari.
Te rog deasemenea,in lumina acestei confuzii,ca altadata sa te documentezi inainte de a posta ceva.Indiferent ce.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Claudiu, contrar celor retractate de incubus cu privire la iosip(iosef) etc il invit pe dl. moderator sa spuna aici "verde in fata" daca il cunoaste sau nu pe incubus. :wink:sau intr-un topic separat, corect?
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
incubus

Zgomot ciudat

Mesaj de incubus »

Gabi1 scrie:Claudiu, contrar celor retractate de incubus cu privire la iosip(iosef) etc il invit pe dl. moderator sa spuna aici "verde in fata" daca il cunoaste sau nu pe incubus. :wink:sau intr-un topic separat, corect?
o idee "geniala", de ce nu sa ne ceara gabi1 sa ne scoatem buletinele si sa dam declaratii asa cum este obisnuit sa faca....
...calatorule, de vei ajunge odata pe muntele Cassino, opreste-te o clipa.Poate vei auzi si acum suierul gloantelor, vuietul obuzelor si gemetele ranitilor....(Sven Hassel-Montecassino)
bogdan1

Mesaj de bogdan1 »

o idee "geniala", de ce nu sa ne ceara gabi1 sa ne scoatem buletinele si sa dam declaratii asa cum este obisnuit sa faca....
Ateapta si vei vedea, oricum "povestioara" ta inventata la 24 ore dupa ce ti-a fost pusa intrebarea cu toate ca erai conectat atunci cand te-a intrebat Claudiu a fost demontata, astept reactia si celeilalte parti si apoi discutam. Tu nu ai zile de scoala cate intrebari "incuietoare" am pus eu unora mult mai abili si care in final au recunoscut ca am drepate......cine se scuza fara argumente......stii tu.. :wink:

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Gabi,ti-am spus ca faci o confuzie mare,cum de altfel a facut si Incubus.
Moderatorul Iosip nu are nimic de-a face cu B&B-ul,cu service-ul lor sau cu alte activitati ceasornicaresti.
Eu am icercat sa-ti spun acest lucru dar nu m-ai bagat in seama.
In schimb ma deranjeaza cumplit ca nu poti sa te abtii de la postari care chiar nu-si au locul si rostul.daca ai putea sa fii putin lucid si sa analizezi tipul tau de postari ai sa ajungi la aceeasi concluzie ca si mine.Si anume ca ai exagerat.

Drept pentru care,cu regret o fac dar sunt nevoit sa aplic Regulamentul,vei primi urmatoarele sanctiuni:

8PP-pct 14
8PP pct 15
10PP-pct 16

Total 26PP adica 14 Zile suspendare.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
GEO

Mesaj de GEO »

Buna seara,

Am auzit si eu acelasi zgomot "metalic" foarte fin la un ceas al meu cu Peseux 7001 regulateur. La fel ca la ceasul lui Razvyy, zgomotul de aude cand tin ceasul cu coroana in jos, la ureche, si nu se repeta la anumite intervale de timp. Are si o mica abatere de cateva minute dar asta deoarece nu-l intorc la ora fixa :wink:
Ceasul nu a suferit socuri sau alte lucruri de genul asta.

Multumesc anticipat pentru orice sfat!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Pai la inceputul topicului se cam regasesc raspunsurile pe care le cauti.....
Imagine
Ceasornicar,FBHI
GEO

Mesaj de GEO »

Da, scuze! S-ar putea sa fie ok ceasul. Cred ca sunetul de 21600 de "batai" are ceva magic...este cel mai frumos.
CrazyFrog

Mesaj de CrazyFrog »

In timp ce citeam acest topic am fost curios si mi-am pus ceasul la ureche in mai multe pozitii: da, se aude ce zicea acel domn. Un fel de vibratie cu alta tonalitate.
Va saluta o broscuta cam dilie din lacul cu nuferi
Scrie răspuns