Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
Alexvintage

Re: Heroes and villains

Mesaj de Alexvintage »

dayryad scrie: http://www.ceasuridemana.ro/ceas-rar-ju ... 28901.html
Citez : diametru carcasa 44 mm :?:
Sunt 44 de mm doar daca-l cheama Pristanda! Junghans are exact 40 de mm.
http://www.ebay.de/itm/Junghans-Olympic ... 1050901866
Prea multe inadvertente in anunturi :evil:
Zar

Mesaj de Zar »

Problema foarte grava este ca ai primit un Zodiac comun in loc de unul la 36K - pt. care ai platit. :wink:
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Multumesc Zar, ai punctat corect; banii oricum nu i-as fi recuperat ; "negocieri" de genul iti dau 150 inapoi pe el , pastreaza olympicul, ai dat cu "praf/impuritati pe cadran" nu ma reprezinta - consider ca am obtinut ceea ce doream cu adevarat :
Fiecare pasare pe limba ei piere :D
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Trimite tot pachetul,ambele ceasuri inapoi,daca e barbat adevarat da 450ron cat ai platit si gata cu atatea combinatii si comentarii.Dar "banul este ochiul dracului"
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Stiam eu ca ceasul zodiac prezentat in prima poza era barbatesc...
http://www.ebay.com/itm/ZODIAC-SST-WILD ... 7675.l2557
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Modelul acesta il am si eu in colectie, credeam ca l-am prezentat in sectiunea dedicata ("36.000 bph aka 36k" http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =13&t=9108):

Dimensiunile sunt urmatoarele:
44.0 mm x 41.0 mm x 12.1 mm; curea 20 mm

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

mama ce ghinion am avut.... :lol:
Superb Achraf :mrgreen: :shock: :D
Si la mine inceputul este ... promitator - astept sa vad poate creste cat al tau:lol:
Imagine
Dupa ce am scos geamul (relativ usor cu... unghia) am dat cu impuritati, si uite ce a iesit:
Imagine
daca il prinzi in pozitie buna, poti estompa un pic problema
Imagine
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Calibrul acesta (Zodiac 34; ETA 2671) il am intr-un alt ceas, pe care l-am prezentat aici
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 0&start=15
dar am gresit datele (am scris eronat "Cal. Zodiac 32; ETA 2871")

Dimensiunile:
40.0 mm x 39.5 mm x 9.8 mm; curea 22 mm
AdrianH

Mesaj de AdrianH »

Poate ar trebui instrodus un serviciu de watermark la fotografii... ca maine mai vnde careva un Zodiac SST :D
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

si ala cu ... cryptokey sau semnatura electronica - sa ateste ca poza este genuine si apartine celui care posteaza :idea: :lol:
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Chiar si eu am fost pe punctul de a musca momeala,dar am avut dubii foarte mari,raspunsurile evazive si foarte laconice m-au facut sa ezit,din pacate Dorian a picat in plasa.Interesanta este insa riposta vanzatorului.Violenta si fara justificare si lipsita de adevar.Negocierea este normala,nu poate fi acuzat Dorian,a facut ceva ca in 99,99% din cazurile de vanzare de pe orice site,s-au cam dus vremurile cand gaseai ceasuri vandute cu pretul blitz pe okazii,nu?Cand prezinti o poza intr-un anunt de vanzare inseamna ca aia vinzi,eu gasisem poza pe net si am devenit circumspect in privinta vanzatorului,daca nu ma insel cred ca in prima faza a anuntului a fost mentionat si diametrul de 45mm.Jenant este ca nu se spune nimic de faptul ca au disparut pozele din anuntul initial de pe ceasuridemana si chiar as zice ca s-a modificat si descrierea,doar de-asta e optiunea respectiva acolo.
Dorian a dorit sa cumpere ceasul din poza,nu cel pe care l-a primit.Iar "galagia" vanzatorului este o impertinenta de neimaginat.Ma feresc sa spun mai multe,desi cred ca ar trebui sa se ia si masuri,nu pe ceasuridemana,dar macar aici,stergerea contului ar fi macar de bun simt,doar si-asa si-a exprimat dezgustul ptr.aceasta comunitate.De ce sa nu-l ajutam sa scape de sila fata de noi ceilalti?
Ceasul prezentat spre vanzare(studiat de zeci de ori de mine)se gaseste in linkul de mai jos.Ce mai tot discutam aiurea,chiar daca i-ar fi returnat banii nu inseamna ca ar trebui iertata intentia de tepuire,e ca-n bancul ala cu unul care l-a calcat cu masina pe deget pe altul,dar avea degetul in gura sau in nas,nici nu mai conteaza.
Rusine,Dinu Patriciu!Ha!Ha!Ha!
Aici e poza postata in anunt,nu ce este acum,in prima faza a fost sigur mentionat SST 36000.Doar nu am fi dorit atat de multi sa luam un ceas de dama,nu?
http://www.google.ro/imgres?start=103&h ... s:100,i:61
Iar anuntul cu Zodiacul trecut ca vandut este penibil,specificatiile initiale si pozele modificate.Oare de ce?
http://ceasuridemana.ro/ceas-zodiac-aut ... 18968.html
saphire

Mesaj de saphire »

In sectiunea vanzari acest "individ"nu mai are loc,eu i-am sters tot ce a avut la vanzare!
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Te felicit ptr.initiativa!Putem sa ne mai certam pe-aici,sa ne mai injuram sau balacarim in toate felurile,dar sa ne inselam si sa ne batem joc de alti colegi de "suferinta" e inacceptabil si teribil de rusinos.Iar asta nu trebuie iertat si nici uitat.Astfel de "colegi" de forum trebuiesc imediat eliminati dintre noi.Simplu si eficient,nu poti sta la masa cu .............,poate sa inteleaga oricine orice vrea,chiar si respectivul "coleg".
nmbcatega

Mesaj de nmbcatega »

saphire scrie:In sectiunea vanzari acest "individ"nu mai are loc,eu i-am sters tot ce a avut la vanzare!
+1 sustin initiativa!
darin_ticu

Mesaj de darin_ticu »

Il recomand pe colegul Iancu Cosmin Florin pentru seriozitate si promptitudine. Ceasul ce se afla intr-o conditie mai buna decat cea descrisa de dumnealui in mesajele schimbate; abatere sub cea mentionata cu 1s, revizionat recent exact ca si in spusele acestuia.
Scrie răspuns