Chiar si eu am fost pe punctul de a musca momeala,dar am avut dubii foarte mari,raspunsurile evazive si foarte laconice m-au facut sa ezit,din pacate Dorian a picat in plasa.Interesanta este insa riposta vanzatorului.Violenta si fara justificare si lipsita de adevar.Negocierea este normala,nu poate fi acuzat Dorian,a facut ceva ca in 99,99% din cazurile de vanzare de pe orice site,s-au cam dus vremurile cand gaseai ceasuri vandute cu pretul blitz pe okazii,nu?Cand prezinti o poza intr-un anunt de vanzare inseamna ca aia vinzi,eu gasisem poza pe net si am devenit circumspect in privinta vanzatorului,daca nu ma insel cred ca in prima faza a anuntului a fost mentionat si diametrul de 45mm.Jenant este ca nu se spune nimic de faptul ca au disparut pozele din anuntul initial de pe ceasuridemana si chiar as zice ca s-a modificat si descrierea,doar de-asta e optiunea respectiva acolo.
Dorian a dorit sa cumpere ceasul din poza,nu cel pe care l-a primit.Iar "galagia" vanzatorului este o impertinenta de neimaginat.Ma feresc sa spun mai multe,desi cred ca ar trebui sa se ia si masuri,nu pe ceasuridemana,dar macar aici,stergerea contului ar fi macar de bun simt,doar si-asa si-a exprimat dezgustul ptr.aceasta comunitate.De ce sa nu-l ajutam sa scape de sila fata de noi ceilalti?
Ceasul prezentat spre vanzare(studiat de zeci de ori de mine)se gaseste in linkul de mai jos.Ce mai tot discutam aiurea,chiar daca i-ar fi returnat banii nu inseamna ca ar trebui iertata intentia de tepuire,e ca-n bancul ala cu unul care l-a calcat cu masina pe deget pe altul,dar avea degetul in gura sau in nas,nici nu mai conteaza.
Rusine,Dinu Patriciu!Ha!Ha!Ha!
Aici e poza postata in anunt,nu ce este acum,in prima faza a fost sigur mentionat SST 36000.Doar nu am fi dorit atat de multi sa luam un ceas de dama,nu?
http://www.google.ro/imgres?start=103&h ... s:100,i:61
Iar anuntul cu Zodiacul trecut ca vandut este penibil,specificatiile initiale si pozele modificate.Oare de ce?
http://ceasuridemana.ro/ceas-zodiac-aut ... 18968.html