Thanks !
Tavanees !
-
RecycleBin
Tavanees !
Hai noroace ! Ei da stiu ca pozele sunt proaste , si mai stiu ca mecanismul ar trebui cautat la alt producator : Cyma, .... dar nu`l gasesc ! Cine poate ?!

Thanks !
Thanks !
-
Alexvintage
Re: Tavanees !
Cautati-l la "Tavanes" si-l veti gasi.
-
RecycleBin
Re: Tavannes !
Uneori graba strica treaba , admit !
-
RecycleBin
- AC NineFingers
- Moderator

Calibre diferite de Tavannes ( by Cyma) dar rubin pe axul central pare a avea doar calibrul pe 19` (41,8 mm)
+ microregulator swan neck
- AC NineFingers
- Moderator
Greu de spus ! Pur si simplu nu`ti poti da seama dintr`o poza sau un filmulet facut pe balansier ! Nu ti`ai putea da seama nici daca ar fi prezentat intreg mecanismul fara nici un raport la o fisa de 10 bani , 10 centi , 10 penny .
Se poate vedea clar tipologia :11`1 , 15`1/2 , 17`1B, 19`` Oricare din astea pot fi. Chiar sa stiu si numaruld e rubine de pe un mecanism nu ma juta in identificarea calibrului exact. Cu microregulatorul e discutabil ! Din cate stiu si din cate am cercetat si din cate ceasuri mi`au trecut prin mana ... nu am vazut niciodata pe calibre mici si foarte mici microregulator ! Ca dodava in pozele de prezentare a calibrelor pe care desigur le`am "furat" si eu de pe net microregulatorul e prezent la cel de 17`.
Se poate vedea clar tipologia :11`1 , 15`1/2 , 17`1B, 19`` Oricare din astea pot fi. Chiar sa stiu si numaruld e rubine de pe un mecanism nu ma juta in identificarea calibrului exact. Cu microregulatorul e discutabil ! Din cate stiu si din cate am cercetat si din cate ceasuri mi`au trecut prin mana ... nu am vazut niciodata pe calibre mici si foarte mici microregulator ! Ca dodava in pozele de prezentare a calibrelor pe care desigur le`am "furat" si eu de pe net microregulatorul e prezent la cel de 17`.
Interesant, si mijlocas de banda si atacant de careu.. 
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
- mihai_omega
Dintre mecanismele enumerate de Buf0n, singurul cu roata coroniței și roata arcului în aceeași poziție ca în ceasul necunoscut este calibrul 11'''-1. Celelalte au roțile inversate.
Ce nu se potrivește cu 11'''-1 sunt cele 3 șuruburi (?) din jurul rubinului de pe axul central: la 11'''-1 nu există, pe când la ceasul necunoscut există.
P.S. Licitația de pe eBay s-a încheiat la suma de 170 lire sterline.
Ce nu se potrivește cu 11'''-1 sunt cele 3 șuruburi (?) din jurul rubinului de pe axul central: la 11'''-1 nu există, pe când la ceasul necunoscut există.
P.S. Licitația de pe eBay s-a încheiat la suma de 170 lire sterline.
-
RecycleBin
Remarcabil mecanism. Din pacate ceasul sufera la capitolul cadran. Ce spuneti ?!
Si pentru ca in cadrul unei alte discutii cineva a reusit sa ma intarate cu privire la supraevaluarea unor piese vandute de unii pe aici sau de ce nu chiar pe okazii.ro , as dori sa va intreb : ce valoare credeti ca ar putea avea ceasul din poze ?! Cineva ar dori sa-l vanda si eu as dori sa-l cumpar ! Functioneaza, 45mm diametru. Ce pret ar trebui sa aiba ?!

Multumesc.
Si pentru ca in cadrul unei alte discutii cineva a reusit sa ma intarate cu privire la supraevaluarea unor piese vandute de unii pe aici sau de ce nu chiar pe okazii.ro , as dori sa va intreb : ce valoare credeti ca ar putea avea ceasul din poze ?! Cineva ar dori sa-l vanda si eu as dori sa-l cumpar ! Functioneaza, 45mm diametru. Ce pret ar trebui sa aiba ?!

Multumesc.
Un frate de-al lui:

Multumesc vanzatorului.

Multumesc vanzatorului.
-
impala2328
-
RecycleBin
wooow !
Detalii ?! Diametru, functionalitate, poate si mecanism , carcasa etc . O singura poza aveti cu el ?!
Detalii ?! Diametru, functionalitate, poate si mecanism , carcasa etc . O singura poza aveti cu el ?!
Si mecanismul lui,mai modest dar superb:

Cer scuze pt off topic.

Cer scuze pt off topic.