Targuri de antichitati
- constantin14
Asa cum am spus, am fost si la acest targ, atmosfera cam aceeasi, de expozanti nu mai vorbesc... Atasez cateva poze pentru exemplificare, cu rugamintea ca iona sa le arate pe cele macro . Mai frumos a fost dupa, cand am fost la o mica intalnire intre forumisti, unde au participat Constantin14 (tanar si sugubat ca intotdeauna), iona, Constantin, iEdi (venit in fuga de pe centura
), doamna Luminita-un invitat surpriza si subsemnatul S-a discutat aprins, un pic in contradictoriu, am ajuns la concluzia ca vrem o fabrica de ceasuri in Romania

everything around me, but me, is changing
- constantin
Astazi, desi dimineata nu promitea nimic bun din punct de vedere al vremii, dupa amiaza a fost taman buna pentru o vizita la targul de la Palatul Sutu. Primul sosit a fost Priam care nu l-a asteptat pe Godot si a inceput sa caute pe tarabe:

Bineinteles ca in poza se zareste si constantin14 care a aparut mai tarzior insa a trecut direct la fapte! Nu a "pierdut" timpul cu fotografia de aceasta data. Deh, copiii... Constantin a fost tot timpul cu noi gandurile se pare ca i-au ramas la un Breguet pe care nu stiu daca l-a fotografiat cineva.
Credeati ca nu se gaseste nimic in targ? Ca sa vedeti cat de multa bucurie poate aduce ceas uitati-va cu atentie la satisfactia de pe fata lui Priam!

Nu-i asa ca parca ar striga: Evrika?
De ce oare? (mama nu se supara...)

O minunatie Chopard chronometer caruia i-am surprins si fundul gol (scuzati va rog)

Entuziasmul tuturor s-a dezlantuit cateva minute mai tarziu la o bere pe o terasa din apropiere, masuta noastra devenind un loc de intalnire al forumistilor din moment ce si-a facut aparitia si iEdi (aproape sufocat in traficul Bucurestilor de la periferie ...) Bine ca a luat-o pe aratura... Altfel rata berea...
Dupa o bere rece de vreo doua ore aproape am mai tras o fuga cu totii cu putin inainte de spartul targului.
Pe scurt, asta a fost povestea unei zile de primavara a anului de gratie 2008...

Bineinteles ca in poza se zareste si constantin14 care a aparut mai tarzior insa a trecut direct la fapte! Nu a "pierdut" timpul cu fotografia de aceasta data. Deh, copiii... Constantin a fost tot timpul cu noi gandurile se pare ca i-au ramas la un Breguet pe care nu stiu daca l-a fotografiat cineva.
Credeati ca nu se gaseste nimic in targ? Ca sa vedeti cat de multa bucurie poate aduce ceas uitati-va cu atentie la satisfactia de pe fata lui Priam!

Nu-i asa ca parca ar striga: Evrika?
De ce oare? (mama nu se supara...)

O minunatie Chopard chronometer caruia i-am surprins si fundul gol (scuzati va rog)

Entuziasmul tuturor s-a dezlantuit cateva minute mai tarziu la o bere pe o terasa din apropiere, masuta noastra devenind un loc de intalnire al forumistilor din moment ce si-a facut aparitia si iEdi (aproape sufocat in traficul Bucurestilor de la periferie ...) Bine ca a luat-o pe aratura... Altfel rata berea...
Dupa o bere rece de vreo doua ore aproape am mai tras o fuga cu totii cu putin inainte de spartul targului.
Pe scurt, asta a fost povestea unei zile de primavara a anului de gratie 2008...