Revizie ceas.

Discutii intre pasionati.
Clipper

Re: Revizie ceas.

Mesaj de Clipper »

Pretul la service se stabileste si in functie de pretul ceasului. In Bucuresti exista depilda un service (nu il voi numi pentru ca nu e fair play fata de Claudiu) unde sunt acceptate doar ceasurile care costa minim 1000 eur. E normal, pentru un ceasornicar probabil ca intre a servisa un Strela si un alt cronograf elvetian nu e mare diferenta ca dificultate, insa de ce sa isi consume timpul cu un Strela cand poate castiga mai mult pe alt ceas, daca tot exista cerere?
cat.27

Mesaj de cat.27 »

Cam 500 euro la Rolex ... de doua ori mai ieftin decit la Zenit sau Blancpain, de trei ori mai ieftin decit la Breguet/PP ;)

Imagine
Workman scrie:
Clipper scrie:E prea ieftin 700 ron, daca e facuta cum trebuie treaba.
Ieftin nene....si la un Rolex cat este - 1500 euro?
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
Workman

Mesaj de Workman »

cat.27 scrie:Cam 500 euro la Rolex ... de doua ori mai ieftin decit la Zenit sau Blancpain, de trei ori mai ieftin decit la Breguet/PP ;)

Imagine
Workman scrie:
Clipper scrie:E prea ieftin 700 ron, daca e facuta cum trebuie treaba.
Ieftin nene....si la un Rolex cat este - 1500 euro?

Pai in cazul asta ma sui in masina, ma duc cu ceasul pana la Arad la Claudiu, il servisez acolo, ma intorc si imi mai raman si bani... :idea:
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Iarna este nasol sa te cazezi in masina pana termina Claudiu lucrarea. :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Clipper scrie:Pretul pentru un ceasornicar probabil ca intre a servisa un Strela si un alt cronograf elvetian nu e mare diferenta ca dificultate,
Lucrurile nu sunt atat de simple; intre a servisa un Strela si un Pierce e o mare diferenta, la fel intre un 7750 si un Lemania automatic.
Din pacate prestarile nu sunt taxate dupa complexitate (cum ar fi normal) ci mai degraba dupa pretul ceasului sau locatia atelierului. :mrgreen:
Clipper

Mesaj de Clipper »

Pai asta am scris si eu, exemplul cu Strela probabil ca e tras de par de dragul exemplului, pentru ca daca as fi scris ca si la o operatie banala de polish pretul se fixeaza din capul locului tot pe baza pozitionarii brandului pe piata, Workman ar fi fost socat pe viata. Eu am fost martor cand a intrebat un client cat ar costa un polish complet de carcasa + bratara la un ceva Zenith Defy, iar raspunsul a venit prompt... insa in loc de ron cat credeam eu ca e la acea valoare era de fapt eur :lol:
Goldman

Mesaj de Goldman »

Hmm...totusi au si ei un risc,la un ceas de valoare,nu?

Daca sunteti un alpinist utilitar,la ce pret urcati pe un deal de 200m,pe marginea orasului?...dar pe un zgirie nor de 200m?? :wink:
Dealer:Appella,Tissot,Orient,Casio(Baraka,Furrer Jacot,Breguet,Breitling,Bulova,Corum,Hublot,Longines,Omega)
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

[quote="Goldman"]Hmm...totusi au si ei un risc,la un ceas de valoare,nu?

La ce risc se expune un ceasornicar(nu poreclit) daca puteti fi mai concret ?!
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
mnm

Mesaj de mnm »

Goldman scrie:Hmm...totusi au si ei un risc,la un ceas de valoare,nu?

Daca sunteti un alpinist utilitar,la ce pret urcati pe un deal de 200m,pe marginea orasului?...dar pe un zgirie nor de 200m?? :wink:
Daca suntem pietoni... urcam pe deal fara probleme, iar in zgarie-nori... proiectantii prevad lifturi de obicei.
Ceasornicarul risca la un ceas mai deosebit... daca nu se pricepe si poate ii iese.
Comparatia alpinist utilitar (prin Bucuresti vopsesc blocuri... ca nu avem zgarie-nori) cu un ceasornicar mie mi se pare deplasata.
Homo suus fortuna faber est.
Iancu Cosmin Florin

Mesaj de Iancu Cosmin Florin »

Eu am platit pentru un breitling Chrono Avenger cu 7750 , 650 de franci elvetieni, dar dupa revizie arata ca nou
http://www.breitling.com/en/service/index.php
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Iancu Cosmin Florin scrie:Eu am platit pentru un breitling Chrono Avenger cu 7750 , 650 de franci elvetieni, dar dupa revizie arata ca nou
http://www.breitling.com/en/service/index.php
Daca-i mai faci doua revizii la acelasi tarif.... :wink:
Iancu Cosmin Florin

Mesaj de Iancu Cosmin Florin »

:lol: Acum incerc sa fiu optimist si sa vad partea buna - macar mi-au dat un an garantie :lol:
scalexys

Mesaj de scalexys »

Workman scrie:Langa service B&B de la Unirea, mai este o ghereta micuta cu un ceasornicar in ea. Ala in afara de pus baterii si montat curele, nu face altceva. M-am dus cu un ceas al unui prieten sa-i schimbe garnitura de la capac si a zis ca n-are garnituri... :o :shock:

Mai stiu un ceasornicar in magazin la Obor. Si ala la fel...baterii, curele si se uita dupa toate gacicile care trec pe langa taraba lui si comenteaza la fiecare.

Mai este un ceasornicar pe Mosilor. Ala pare ca mai stie si altceva, dar n-am vazut sa aiba mari si multe scule si unelte. Are o tejghea mica intr-o camera unde mai este si un bijutier si n-am vazut la el decat o presa pt capace, cateva surubelnite si alte maruntisuri.

Inca un ceasornicar pe la Sf. Vineri - am vrut sa cumpar o curea de la el, iar cand l-am rugat sa o monteze pe ceas ca sa vad cum se potriveste si cum vine pe mana, mi-a zis ca n-are timp de chestii d'astea decat daca intai cumpar cureaua.

Totusi...undeva unde sa pot lasa si eu un ceas la revizie (pentru un pret decent) se gaseste in capitala asta?
Daca doriti service ieftin puteti apela si la astfel de locatii din alte judete, dar trebuie sa merite costurile de transport. Va putem ajuta si noi.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

scalexys scrie:
Workman scrie:Langa service B&B de la Unirea, mai este o ghereta micuta cu un ceasornicar in ea. Ala in afara de pus baterii si montat curele, nu face altceva. M-am dus cu un ceas al unui prieten sa-i schimbe garnitura de la capac si a zis ca n-are garnituri... :o :shock:

Mai stiu un ceasornicar in magazin la Obor. Si ala la fel...baterii, curele si se uita dupa toate gacicile care trec pe langa taraba lui si comenteaza la fiecare.

Mai este un ceasornicar pe Mosilor. Ala pare ca mai stie si altceva, dar n-am vazut sa aiba mari si multe scule si unelte. Are o tejghea mica intr-o camera unde mai este si un bijutier si n-am vazut la el decat o presa pt capace, cateva surubelnite si alte maruntisuri.

Inca un ceasornicar pe la Sf. Vineri - am vrut sa cumpar o curea de la el, iar cand l-am rugat sa o monteze pe ceas ca sa vad cum se potriveste si cum vine pe mana, mi-a zis ca n-are timp de chestii d'astea decat daca intai cumpar cureaua.

Totusi...undeva unde sa pot lasa si eu un ceas la revizie (pentru un pret decent) se gaseste in capitala asta?
Daca doriti service ieftin puteti apela si la astfel de locatii din alte judete, dar trebuie sa merite costurile de transport. Va putem ajuta si noi.
Si aici ne-ai luat de fraieri!?!
Scrie răspuns