Geamurile de la bagheta toate trebuie sa fie cristal - adica asa a avut din fabrica.
Stiu: geamul daca se inlocuieste trebuie sa fie f subtire, altfel nu intra pe bagheta.
Cadranul eu zic ca a iesit ok, mai ales ca e facut manual.
Se mai pot face si imprimate aceste cadrane - pe calculator, dar nu au acelasi farmec..
Ceas cu pendula
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Ceas cu pendula
Asa cum am promis,va aduc la cunostinta ca in Onesti, jud. Bacau, exista o firma care poate executa geamuri bavelate - tesituri lustruite, din sticla/cristal. Au utilaje CNC cu discuri diamantate. Dimensiunea minima pentru fixarea in utilaj este de 120 mm. Este suficient sa trimiteti un e-mail cu desenul piesei, forma, dimensiunile necesare. Apoi discutati de pret. Am inteles ca din cristal este scump...
Vezi: S.C. Oltplast s.r.l. Onesti, director ing. Gh. IOFCEA. www.oltplast-onesti.ro
Vezi: S.C. Oltplast s.r.l. Onesti, director ing. Gh. IOFCEA. www.oltplast-onesti.ro
Si in Pitesti exista o firma. Am fatetat multe geamuri la ei pentru pendulele mele, inclusiv pe rotund sau oval.
-
abarth_mcm
Daca imi poti raspunde te rog: cat te-a costat refacerea cadranului?
Am si eu unul, identic ca al tau, decat ca e refacut mai prost(asa l-am luat si eu) si as vrea sa il reimprospatez. Al tau pare destul de bine refacut, cel putin din poze.
Am si eu unul, identic ca al tau, decat ca e refacut mai prost(asa l-am luat si eu) si as vrea sa il reimprospatez. Al tau pare destul de bine refacut, cel putin din poze.