Incep cu un Timex Indiglo, primul meu ceas mai serios, si-a facut treaba bine pana acum pentru cerintele mele.

Asics cu mecanism Miyota, ceasul se poate scoate din carcasa...e ceva gen cronometru. Asta e ceasul care m-a facut sa ma inregistrez aici.

Sector Expander 202 si cartea despre Marley a lui Dennis Morris in franceza

Tissot WoodWatch W151

aici era in Gradina Deliciilor, H. Bosch

Doxa, un ceas pe care l-am mai aratat in alte ocazii

Orient Automatic New MY Calendar

Ultimul venit: Hugo Boss, abia sosit dupa o vizita la Arad, arata foarte bine fata de cum era, a avut superglue in el si pe geam...acum "troneaza" pe albumul live Noir Desir

Geonaute, un ceas simplu pe care il port doar la activitati sportive.

Alain Frederic, un ceas de dama cu mecanism Ronda, e curios pentru ca pe net nu am gasit mai nimic despre el, ma pregatesc sa-l fac cadou (fara discul Fools Garden

Pana acum asta e tot ce am in materie de ceasuri, imi pare rau ca am ratat azi un Swatch automatic cu ETA la un pret foarte bun dar asta e. Sper sa se faca mai mare, si se va face avand in vedere ca majoritatea, peste 70% le-am achizitionat anul asta
Aici e o mica parte din colectia mea de monede, modesta ce-i drept, dar facuta cu suflet. N-am mai adaugat nimic nou la ea de peste 8 ani dar tot imi place si dupa atat timp.

Albume din colectia mea personala de cd-uri. Am si casete dar nu foarte multa. Oricum colectia e in majoritate compusa din albume hip-hop dar in ultimii ani am inceput sa imi largesc mult orizonturile si am adunat materiale bune si din alte genuri.

Pe langa astea mai am o mini colectie de reviste si carti de la National Geographic, Reader's Digest si cateva carti despre arta, picturi si muzee in general in spaniola si franceza.
Pe viitor sigur mai gasesc si alte hobby-uri, pentru moment, astea sunt.
Toate cele bune!