Ceas Moritz Von Deussen Uhrenmanufaktur Automatik

Discutii intre pasionati.
catalin_i75

Ceas Moritz Von Deussen Uhrenmanufaktur Automatik

Mesaj de catalin_i75 »

ce parere aveti depre un astfel de ceas? Am inteles ca ceasul este produs de o firma nemteasca si unele modele ale firmei au mecanisme ETA
Claudiu
Forum Owner

Re: Ceas Moritz Von Deussen Uhrenmanufaktur Automatik

Mesaj de Claudiu »

Am vazut ca gama de mecanice este cu Unitas sau ETA.Aceste mecanisme sunt ok,si sunt f multe referiri aici pe Forum la ele.
In rest,materiale,finisaje nu stiu ce sa spun,nu am vazut acest brand live.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
catalin_i75

Mesaj de catalin_i75 »

se multumeste
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Uita-l!
Cel din poza este cu mecanism China!
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
rubin

Mesaj de rubin »

Splendid !
Mai nou, cine vrea sa vanda chineyarii pompoase face o firma cu ,,renume " german si iese pe piata cu nume pompoase.
Bravo lor si pacat de cine reuseste sa se pacaleasca !
Sau bongiorno....
ddd8383

Mesaj de ddd8383 »

hmmm. interesant, nici nu stiam ca se discuta despre mine pe acest forum.... daca cautati pe google mai atent o sa gasiti si acest model pe alte site-uri si o sa vedeti si pretul, exact asa cu acest mecanism china, ce se grabesc unii romani sa gaseasca explicatii si minusuri la unele ceasuri dar daca ar fi ale lor le ar lauda de nu se poate
Dragi mei si mai presus de toate cumparati voi automatice la 250 lei.... raport calitate pret ceasul merita toti banii...
Vreti moritz cu eta platiti cateva sute bune nu pretul minuscul cerut de mine
Daca as comenta si eu la multe ceasuri ale multor colegi.... si mai ales preturile....
Dar bunul simt la unii lipseste cu desavarsire....
ddd8383

Mesaj de ddd8383 »

Cati dintre dvs au desfacut un Police , un Fossil , un Ingersoll , un Timex ,un Calvaneo sau multe altele?

Aveti idee ce au in ele? Va spun eu ca NU....

Au china si merg foarte bine, eu am avut aceste ceasuri si vorbesc in cunostinta de cauza nu ca altii

Si nu i mai judeca nimeni pentru asta si nici ca cer milioane bune pe ele...

Poate cunoscatorii au auzit si de firma rosseau raymond eu am un exemplar de 2 ani (cumparat second cu 100 lei) si sunt f multumit de el si desi are un mecanism no name merge mai exact ca un eta, calculat de mine in repetate randuri

Dar pentru un ceas de mai exact 220 lei dupa negocieri (Moritz ) automatic, frumos, perfect functional, se gasesc persoane care sa critice...

Domnu' ,, cumparator,, daca doresti swiss te rog strange bani cateva luni si mai discutam apoi... daca doresti sa cheltiesti 200 lei .... ia ti un Raketa
zveros

Mesaj de zveros »

ddd8383 scrie:Cati dintre dvs au desfacut un Police , un Fossil , un Ingersoll , un Timex ,un Calvaneo sau multe altele?

Au china si merg foarte bine, eu am avut aceste ceasuri si vorbesc in cunostinta de cauza nu ca altii

Si nu i mai judeca nimeni pentru asta si nici ca cer milioane bune pe ele...

Poate cunoscatorii au auzit si de firma rosseau raymond eu am un exemplar de 2 ani (cumparat second cu 100 lei) si sunt f multumit de el si desi are un mecanism no name merge mai exact ca un eta, calculat de mine in repetate randuri

Dar pentru un ceas de mai exact 220 lei dupa negocieri (Moritz ) automatic, frumos, perfect functional, se gasesc persoane care sa critice...

Domnu' ,, cumparator,, daca doresti swiss te rog strange bani cateva luni si mai discutam apoi... daca doresti sa cheltiesti 200 lei .... ia ti un Raketa

La 200 -300 ron se poate cumpara un seiko , orient SH ,dar nici decum aceasta chinezarie :wink:
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

zveros scrie:
ddd8383 scrie:Cati dintre dvs au desfacut un Police , un Fossil , un Ingersoll , un Timex ,un Calvaneo sau multe altele?

.....

La 200 -300 ron se poate cumpara un seiko , orient SH ,dar nici decum aceasta chinezarie :wink:
ddd8383 - poate ca aveti dreptate - multi dintre noi nu avem idee ce este in acele ceasuri ... si nici nu ne intereseaza, pentru ca noi colectionam ceasuri. De obicei ceasurile pe care le colectionam le si purtam.
Este drept ca unele ceasuri functioneaza bine ... si chiar mult!, chiar daca sunt replici sau au mecanisme chinezesti inauntru, care sunt slabe ca realizare tehnica.
A mai fost o discutie aici http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... r&start=15 in care colegul nosdtru Edesign a prezentat un Frank Muller replica. Eu am spus ca nu o sa functioneze nici macar 6 luni, dar se pare ca a functionat, am pierdut pariul si l-am onorat cum se cuvine!

zveros - cu 300 lei poti cumpara chiar un ceas elvetian automatic vintage in stare foarte buna!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
zveros

Mesaj de zveros »

Achraf scrie:
zveros scrie:

.....

ddd8383 - poate ca aveti dreptate - multi dintre noi nu avem idee ce este in acele ceasuri ... si nici nu ne intereseaza, pentru ca noi colectionam ceasuri. De obicei ceasurile pe care le colectionam le si purtam.
Este drept ca unele ceasuri functioneaza bine ... si chiar mult!, chiar daca sunt replici sau au mecanisme chinezesti inauntru, care sunt slabe ca realizare tehnica.
A mai fost o discutie aici http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... r&start=15 in care colegul nosdtru Edesign a prezentat un Frank Muller replica. Eu am spus ca nu o sa functioneze nici macar 6 luni, dar se pare ca a functionat, am pierdut pariul si l-am onorat cum se cuvine!

zveros - cu 300 lei poti cumpara chiar un ceas elvetian automatic vintage in stare foarte buna!
Perfect de acord :wink:
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

ddd8383 - ai nimerit cum nu se poate mai neinspirat. Ceasurile pe care urmaresti tu sa le vinzi sunt urite cu patima pe acest forum. Majoritatea userilor de aici nu le-ar purta nici in ruptul capului, si nu le-ar cumpara nici picati cu ceara. Iti sugerez sa te retragi discret si sa continui in alta parte comertul tau cu piei de closca - inainte sa se puna „artileria grea” pe produsele tale.
SATELLITE WAVE
Nicu

Mesaj de Nicu »

Pretul scuza mijloacele ....sau nu ?
Era mai cinstit daca vinzatorul spunea clar = mecanism China.

Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
ddd8383

Mesaj de ddd8383 »

pentru persoanele care ma critica.... repet, eu macar am bun simt sa nu vorbesc pe nimeni de rau, nu ma intereseaza ce vand alti ,nici cu cat

pentru respectivul care doreste sa ma retrag discret... pai ce e site-ul tau? ce tupeu ai...

apropo ia uite -te mai bine sa vezi ce ceasuri urate vand pe acest site....

ia uitati-va la modelele noi ale firmei yonger & bresson, dragi experti... ele sunt tot china? si ceasurile se vand la sume fabuloase, daca nu scrie eta pe mecansim e china.....

si cu asta o sa inchei aceasta discutie fara rost.... nu ma cobor la astfel de tiganisme
ironmania

Mesaj de ironmania »

ddd8383 scrie:pentru persoanele care ma critica.... repet, eu macar am bun simt sa nu vorbesc pe nimeni de rau, nu ma intereseaza ce vand alti ,nici cu cat

pentru respectivul care doreste sa ma retrag discret... pai ce e site-ul tau? ce tupeu ai...

apropo ia uite -te mai bine sa vezi ce ceasuri urate vand pe acest site....

ia uitati-va la modelele noi ale firmei yonger & bresson, dragi experti... ele sunt tot china? si ceasurile se vand la sume fabuloase, daca nu scrie eta pe mecansim e china.....

si cu asta o sa inchei aceasta discutie fara rost.... nu ma cobor la astfel de tiganisme
...totusi un fake e un fake intocmai ca si cel care-l poarta asa ca, fara suparare, orice explicatie suna a cioara vopsita. Cat despre tiganisme...nu tot ei vand si inelele de "haur"? Ati purta unul, ca doar straluceste? :)
Detaliul da perfectiunea...iar perfectiunea nu este un detaliu!
Scrie răspuns