rubin scrie:M-a deranjat ca ai prezentat o copie de Panerai in loc de original si cred ca in replica ta ai procedat extrem de romaneste ! asa ca si chestie

Terminat.
N-a fost in intentia mea sa va "deranjez". Se pare ca aveti o sensibilitate deosebita.
V-ati simtit atins personal si ati ripostat cu exacerbata violenta verbala si atunci cind un membru al forumului, retras acum din aceasta cauza, a numit ceasurile rusesti "conserve", formulare nefericita de altfel, dar in nici un caz jignitoare, asa cum vi s-a parut.
Imi permit sa va atrag atentia ca traim intr-o lume libera, unde nu functioneaza formula "cine nu e cu noi e impotriva noastra".
Ati fi surprins sa aflati ca lumea e mult mai diversa decit cea pe care ati cunoscut-o pina acum si ca exista o multitudine de tonuri de gri, nu numai alb si negru.
Si nu cred ca ca sunteti dvs in masura in care sa va impuneti propriile gusturi, pareri si principii ca etaloane aici pe forum.
Imi cer iertare colegilor forumisti pentru acest lung off-topic.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.