Buna seara!
După ce în urmă cu câțiva ani am văzut în alt forum o discuție despre casio oceanus,am devenit curios despre ce este vorba.
Nu am găsit în Europa nimic,era ceva pe Amazon in U.S. și pe ebay.
Preturi destul de mari pentru un casio,dar în general îmi plac ceasurile cu radio control și solar.
Am înțeles că sunt un vârf de gamă pentru casio,după câțiva ani și ceva economii am comandat unul de pe Amazon Japan,prețul cel mai bun,comparând cu Crono sau ebay
Ce mi-a plăcut la el cadranul alb și rama albastra de safir,geamul de safir ,carcasa și construcția de titan,foarte frumos polishat , impactul vizual și contrastul dintre cadranul alb și rama albastră.
Din poze îmi era teamă că este chicios.dar nu.
Bineînțeles radio control și solar.Greutatea lui a fost cumva un fel de dazamagire a mea,sunt obișnuit că ceasurile cu brățară metalica să aibă ceva greutate sa pot sa le aranjez încheietura sa le simt,dar Oceanus are după ce i-am scos patru zale 80 de grame.
Per total un ceas deosebit,daca sunt oameni interesați,recomand cu căldură Casio Oceanus.
Este comparabil cu mărcile mai scumpe elvețiene
Pentru specificații, puteți căuta informații site casio
O sa mai revin și cu alte ceasuri,in general îmi plac ceasurile japoneze pentru calitatea lor și preț echitabil.
Dezamăgirea mea acum fiind Seiko care nu mai scoate ceva nou,rămâne blocat în seria 5 și doar ceva bun la Grand Seiko,unde prețurile sunt astronomice
Casio oceanus Manta serie 7000d
Re: Casio oceanus Manta serie 7000d
Pune si niste poze.....

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
https://imgur.com/a/zzQgv4L
Atât am reușit cu pozele,nu reușesc să le atașez aici.pentru că postez după un telefon.
Atât am reușit cu pozele,nu reușesc să le atașez aici.pentru că postez după un telefon.
De pe telefon,mai greu cu pozele. Dar se poate...

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people