In urma scurgerii unei baterii in ceas, sunt in situatia de a avea nevoie de schimb, pentru un mecanism quartz ETA G10.961.
Are cineva amabilitatea sa-mi spuna unde pot gasi acest rarisim calibru quartz, capsulat in plastic si nereparabil?
Pana acum nu l-am gasit decat la trei chinezi pe ebay.....la niste preturi nesimtite.
Multumesc anticipat!
ETA G10.961
Re: ETA G10.961
Nu cred ca ai sa-l gasesti "la liber". Este un mecanism dedicat,asa ca numai la brandul respectiv-sau la alt brand care -l foloseste il vei gasi,iar pretul va fi ,asa cum ai spus,nesimtit.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
valentin1234
Ce mizerie....m-am uitat de curiozitate pe ibei.....rasu'plansu'.....cred ca iesi mai ieftin la dealer....BB
sau care o fi el. G10.XXX e un mecanism slab tare.....ca sa stii.....in trendul "noii ordini orlogere mondiale"
O alta solutie e sa cauti un ceas purtat rau dar cu mecanismul intact.....
Vestea buna e ca ti-ai invatat lectia si nu o sa mai lasi bateriile epuizate in ceasuri.......
sau care o fi el. G10.XXX e un mecanism slab tare.....ca sa stii.....in trendul "noii ordini orlogere mondiale"
O alta solutie e sa cauti un ceas purtat rau dar cu mecanismul intact.....
Vestea buna e ca ti-ai invatat lectia si nu o sa mai lasi bateriile epuizate in ceasuri.......
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
G10 este intradevar un calibru capsulat in plastic. Partea si mai proasta este ca asta de-l am eu e chiar exotic ca functiune (acel cadran GMT suplimentar si secundar mic). Este un filmulet pe net cu un nene care desface acest calibru. Despre lectie...ce sa zic, macar de-ar fi fost o baterie de proasta calitate...dar era Renata.....si macar de-as fi tinut-o acolo 1 an...dar am tinut-o pana cand am observat si eu ca nu mai misca ceasul-ceas pe care nu il purtam zilnic, e adevarat.
Boss!
https://www.esslinger.com/eta-chrono-qu ... ght-7-9mm/
Asta e! Dai 100$ plus manopera ca sa repari ceasul vietii. Pentru ca ai uitat bateria...
Pentru ca e un Tissot sau un Certina, eu l-as repara strict daca are valoare sentimentala, daca e primit de la iubita, sotie sau mai ales de la mama soacra!
In rest.. pace si privirea inaintebca are balta ceasuri!
https://www.esslinger.com/eta-chrono-qu ... ght-7-9mm/
Asta e! Dai 100$ plus manopera ca sa repari ceasul vietii. Pentru ca ai uitat bateria...
Pentru ca e un Tissot sau un Certina, eu l-as repara strict daca are valoare sentimentala, daca e primit de la iubita, sotie sau mai ales de la mama soacra!
In rest.. pace si privirea inaintebca are balta ceasuri!