Cum ati aflat de acest forum (www.ceasornicar.ro) ?

Pareri despre pagina web: http://www.ceasornicar.ro
Scrie răspuns
interesantul

Re: Cum ati aflat de acest forum (www.ceasornicar.ro) ?

Mesaj de interesantul »

Căutam pe goagăl un raspuns la modul de recondiționare a uni cadran la un ceas vechi marcat CFR....
zangaby

Mesaj de zangaby »

Tot pe google, cautam informatii despre ceasuri de pe ebay.
lary87

Mesaj de lary87 »

De pe Google, cand cautam informatii de spre ceasurile pe care le-am achizitionat.
emanuelcrina

Mesaj de emanuelcrina »

cautam informatii despre un Tissot PRC200 (pe care l-am achizitionat din Canada).
it's nice to be important but is more important to be nice
Arsena

Mesaj de Arsena »

:) Am aflat de site cu mult timp in urma si il redescopeream de fiecare data cand cautam ceva informatii tehnice despre ceasuri si reparatii. cont insa mi-am facut abia acum.
zoldan

Mesaj de zoldan »

google.
claudiu73

Mesaj de claudiu73 »

Acum 3 luni, bateria de la g-shock și-a dat sfârșitul, așa că am vrut să-mi achiziționez alt ceas. Căutând și citind am dat de acest forum, și pot să spun că a avut o influență foarte mare asupra achiziției și asupra mea prin faptul că mi-a introdus pasiunea asta, și m-a făcut să apreciez și să evaluez altfel ceasurile decât o făceam înainte. Acum am ajuns să am Hamilton cu 2824-2, WR200, saphir, și mă uit deja după Stowa, Nomos, sau un elvețian cu Valjoux 7750. Mulțumesc colegilor pentru ajutorul dat în achiziție, urmează să postez și un review cu Hamilton-ul.
RAM

Mesaj de RAM »

Cautam pe Google surubelnite de ceasornicar, am gasit niste topic-uri interesante si am revenit si cu alte ocazii
Dragos M

Mesaj de Dragos M »

Din curiozitate, bineinteles. La vremea respectiva (acum cateva luni) cautam informatii despre marcajul '30M WATER RESISTANT' de pe cadranul ceasului meu Certus. Am gasit ceea ce aveam nevoie pe ceasornicar.ro . Am revenit ulterior cu un email catre dl. Claudiu, avand ca subiect acelasi ceas. Am primit repede raspunsul de care aveam nevoie, desi sincer va spun credeam ca nu urmareste nimeni adresa de mail gasita la contact.
Intre timp am devenit pasionat de ceasuri mecanice vechi, am citit foarte multe subiecte de pe forum, articole de pe alte site-uri de profil, am mai vorbit unele lucruri prin email cu dl. Claudiu si dl. Ovidiu Serban Tibichi (referitor la ceasuri rusesti) . Intr-un final am decis sa imi fac cont si pe forum, insa am nimerit in perioada in care din motive tehnice nu am putut sa imi confirm contul.
Am insistat ceva mai tarziu si am reusit sa imi fac cont... ajungand astfel sa scriu aceste randuri la ora 12:21, obosit dupa o zi lunga, dar in acelasi timp relaxat dupa o lectura de cateva zeci de minute despre ceasurile Longines ce au echipat avioanele IAR (tot pe forum). :wink:
mumus

Mesaj de mumus »

Eu am aflat de forum de pe google, cautand informatii ptr reglarea unui ceas automatic.
Timpul este prietenul sau dusmanul nostru.
damian

Mesaj de damian »

Un baiat din Tg. Jiu mi-a recomandat site-ul.
Si daca tot am intrat , La Multi Ani la toti Niculae/Nicolae precum si Mos Nicolae bogat lor si tuturor useri-lor.
gazer

Mesaj de gazer »

cautam un forum pe tema aceasta, stiam ca in comunitati organizate online exista solutii si oameni cu care sa socielizezi pe tema aceasta. am un orologiu vechi si eram curioasa cat costa acum.
edy

Mesaj de edy »

Tot pe google, cautam informatii despre ceasuri de pe ebay.
Nu fiti naivi... doar pentru ca nu exista o anume regula, nu inseamna ca ea nu poate fi creata!
oviraicov

Mesaj de oviraicov »

La o cautare simpla pe google
juststy

Mesaj de juststy »

tot de pe google :)
Scrie răspuns