Cum ati aflat de acest forum (www.ceasornicar.ro) ?
Re: Cum ati aflat de acest forum (www.ceasornicar.ro) ?
din intamplare,cautam pe google informatii despre ceasurile automatice,dorind sa achizitionez primul meu ceas de acest fel la un pret accesibil (inca nu am reusit)si am dat peste aceasta "comunitate" de oameni organizata, si cu bun simt care nu se stie cand te poate ajuta si am zis...nu am mai scris niciodata pe un forum dar pt microbul ceasurilor,contractat de curand, o fac si pe asta.Asa ca salut aceasta comunitate si...respectele mele.
Google si la mine, cautind informatii despre un ceas pe care l-am avut fiind student - Orex parca se chema.
O zi buna.
O zi buna.
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
- Adrian Azamfirei
Google search si am ajuns la sectiunea Vanzari. Imediat dupa, am descoperit RESTUL forumului
8 tics per second || Proud SINN'er
" Oricare ar fi durata timpului, stiinta utilizarii lui il va face lung " - Scott Adams
http://www.italiaperstranieri.com
" Oricare ar fi durata timpului, stiinta utilizarii lui il va face lung " - Scott Adams
http://www.italiaperstranieri.com
Buna.Am uitat sa o fac atunci cand m-am prezentat.De aceea ma bucur ca acum am ocazia pt ca vroiam neaparat sa o fac.Am aflat de site de la un amic din Resita de la care am cumparat 3 ceasuri.El mi-a spus ca de cate ori are probleme(legate de ceasuri si nu numai),le rezolva si cu ajutorul cesornicar.ro.Acest amic este inregistrat si aici cu nikul `georgewatches`.Asa ca, in primul rand din pura curiozitate,am vrut sa vad despre ce este voba.De atunci de cate ori intru pe net nu se poate sa nu trec si pe aici.
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Anul trecut, prin iulie, dupa ce mi-a fost spart apartamentul si mi s-a "luat" ceasul, un Timex quartz cronograf, am inceput sa caut pe net date despre Atlanticuri (adevarate high-end-uri dupa mine), bine ca am dat din prima peste ceasornicar si mi-am luat ceva cu 2897. In primele doua luni am luat forumul la rand, in fiecare zi, sectiune dupa sectiune, postare dupa postare, parcurgand cam 99% din tot ce s-a postat. De atunci intru aproape zilnic pe forum si citesc tot ce a mai aparut intre timp. Am mai avut un cont ( ccristian ), dar care s-a sters, pe buna dreptate, neavand nici macar un mesaj in peste un an de la crearea contului.
Ai procedat foarte bine tibi! Cred ca asa ar trebui sa faca toti nou venitii in domeniu.tibi scrie:... In primele doua luni am luat forumul la rand, in fiecare zi, sectiune dupa sectiune, postare dupa postare, parcurgand cam 99% din tot ce s-a postat. De atunci intru aproape zilnic pe forum si citesc tot ce a mai aparut intre timp.
Bine-ai venit si pe forum si in lumea "vorbitorilor" (cu sens) pe forum!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
din intimplare ca mai toti useri .si cu ajutorul lui mihai p om de nota 10+
am cautat pe google informatii despre niste modele si am ajuns aici.
Google. Am citit posturile de la cateva subiecte si am constatat ca exista multe pareri avizate. Asa ca am ramas 
-
Iancu Cosmin Florin
De pe internet. Cautam ceva si , din intamplare am dat peste acest forum.
Oricum ma bucur ca l-am gasit si ma bucur sa vad ca sunt si in "Romanica" noastra oameni care apreciaza cu adevarat ceasurile si care au aceeasi "boala" ca si mine.
Oricum ma bucur ca l-am gasit si ma bucur sa vad ca sunt si in "Romanica" noastra oameni care apreciaza cu adevarat ceasurile si care au aceeasi "boala" ca si mine.
Cautand sa-mi cumpar un ceas.
Salutari de la un membru nou. Imi place forumul. L-am aflat incercand sa caut pe cineva care poate sa-mi evalueze un ceas.
Am intrat in posesia citorva ceasuri, si cautam pe Google informatii despre ele, si asa am gasit acest forum. Citesc aici de citeva zile, caut metode, tehnici de renovare/reconditionare pentru un cardan da IWC la care s-a sters taman sigla.., am vazut ce a facut Claudiu si am ramas "lampa" dar nu am aflat nimic din secretele meseriei! Inca mai caut!
De la un prieten care nu se putea decide intre 2 ceasuri si mi-a spus ca aici pot gasi niste informatii foarte bune si de calitate
Tot ce vrei Pentru cei mici magazin online pentru copii
Goagal bata-l vina!