Bună ziua, ma numesc Adrian.
Va rog frumos ceva păreri despre Mido ocean star 200C.
Multumesc.
Are calibru ETA C07.621 / ETA 80.621 Nivachron (C07.621 base) și costă aproximativ 6000 lei nou.
Păreri Mido ocean star 200c
Re: Păreri Mido ocean star 200c
Mie imi pare putin scump,dar.....acestea sunt preturile.
In rest,este ok ceasul,cat si mecanismul.
In rest,este ok ceasul,cat si mecanismul.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Buna ziua,
Ce parere aveti despre Nivachron? Se pare ca au dat lovitura cei de la Swatch Group cu acest material pe baza de titan. Exista deja marci care renunta la arcul din siliciu in favoarea celui Nivachron.
https://calibercorner.com/nivachron/
Ce parere aveti despre Nivachron? Se pare ca au dat lovitura cei de la Swatch Group cu acest material pe baza de titan. Exista deja marci care renunta la arcul din siliciu in favoarea celui Nivachron.
https://calibercorner.com/nivachron/
In acest moment industria se concentreaza mult pe dezvoltarea materialelor si imbunatatirile de acest ordin in ceasuri.Layout-urile nu prea se mai modifica,decat rar,asa ca singura modalitate de imbunatatire a performantelor se face prin perfectionarea materialelor si a tehnologiei prelucrarii pieselor.

Ceasornicar,FBHI
După ce am înotat cu un Seiko Astron (GPS), am observat ca dacă acționez unul dintre butoane, iese puțină apa. Ceasul este water proof 100m, dar nu știu dacă a intrat deja apa în mecanism sau nu. Nu am activat butonul de sincronizare gps sub apă, însă am făcut-o când ceasul era încă ud. Mersi mult pentru sfat!
Apa poate sa vina dintre buton si bucsa butonului.Nu neaparat a intrat apa in el.dar se stie ca nu este recomandat sa folosesti butoanele ceasului dupa iesirea din apa,sau atata timp cat ceasul este ud.

Ceasornicar,FBHI
Mersi mult! Deocamdată cred ca este OK, nu cred ca a intrat apa.