Asa cum zice si titlul, vand un ceas Tissot Visodate. E cumparat de pe forum extern insa nu prea l-am purtat. Ca sa fiu cinstit, l-am purtat doar de 2 ori la niste ocazii care impuneau acest gen de ceasuri. In rest a stat in cutie (le intorc pe toate lunar).
Desi pana acum nu am vandut nici un ceas (doar am cumparat), deja s-au strans 3 cutii (plus cel pe care il port la mana) si nevasta-mea a inceput sa imi arunce acea privire. Asa ca, pentru ca ma tem pentru viata mea
Deoarece am strans prea multe ceasuri de tip dress watch si nu am asa de multe ocazii sa le port pe toate prin rotatie, m-am gandit sa vand unul dintre ele.
Acest ceas este cumparat de pe un forum extern si a venit fara cutie sau hartii. Doar ceasul. Bineinteles ca va fi livrat intr-o cutie generica bine protejat.
Si niste poze:

Si colectia mea de ceasuri:

Ca si pret m-am gandit la un 1200 de ron (uitati-va cat costa cel mai ieftin de pe ebay din Europa). Transport prin curier cu verificare la livrare sau personal (in Galati-Braila).
P.S. Cine doreste, pot trimite poze la rezolutie inalta pe email din orice unghi.
Multumesc!