Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.
Re: Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.
iEdi - "imi place" statusul tau ... poate-ti fac o vizita saptamana viitoare sa vad cum (mai) arata un om cu greutate!
Pt tatic_distrat: Eu am un Romanson Adel dreptunghiular, secundar central si data la ora 6, geam de safir, cheitza cabochon, curea de piele de 20 mm semnata Romanson, catarama semnata, placta cu Au 20 - merge bine, este un ceas dressy pe care l-am purtat de vreo 2 ori . Pretul de 280 lei este ok, so ... Recomand, evident, un ceas mecanic, dar la banii astia ... vorba lui iEdi, numai safirul face mai mult ...
Pt tatic_distrat: Eu am un Romanson Adel dreptunghiular, secundar central si data la ora 6, geam de safir, cheitza cabochon, curea de piele de 20 mm semnata Romanson, catarama semnata, placta cu Au 20 - merge bine, este un ceas dressy pe care l-am purtat de vreo 2 ori . Pretul de 280 lei este ok, so ... Recomand, evident, un ceas mecanic, dar la banii astia ... vorba lui iEdi, numai safirul face mai mult ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Power reserve-ul e 46 de ore.savu21 scrie: -mecanism cal L705, 42 ore power reserve
Poate fi exagerat pretul, dar daca ai bani "fara numar", ia-l, ceasul e frumos. Cel putin, eu unul l-as luasavu21 scrie: Din pacate pretul mi se pare exagerat 3200 euro! merita?
Si pe mine m-a batut gandul sa-l iau cu vreo cateva luni in urma, dar am fost carpanos si am luat un Admiral, cu acelasi mecanism L705.
Sper sa nu aiba dreptate Edi cu problemele la Valgranges
Juste aprecieri! din pacate nu am cei 3000 de euro dar in perspectiva m-ar interesa un Admiral crono ceramic; as vrea sa aud parerea unui posesor de Admiral, multumit de el? cum e acuratetea? in vitrina arata super!
Am vazut Lindbergh-ul pe ebay, buy-now e la 2.8k EUR dar accepta si oferte. Probabil se poate cumpara cu 2k si ceva. Nou, bineinteles.
Eu am un Admiral L3.666.4.76.2 (cu acelasi mecanism ca Lindbergh-ul ). Da, sunt multumit. Singura chestie e ca mecanismul e zgomotos la miscari mai bruste din incheietura, se aude taricel. Cu acuratetea e OK, da nu l-am urmarit prea mult. Daca tin bine minte, ramane in urma cu vreo 4 sec pe zi daca il tin intr-o rana, la winder o ia cu vreo 4 inainte, iar daca il port e cam +1 sec.savu21 scrie:as vrea sa aud parerea unui posesor de Admiral, multumit de el? cum e acuratetea? in vitrina arata super!
-
bazeuss
News !
Eu propun sa punem aici orice fel de stiri despre noutati din domeniu !
Incep eu !
In noaptea de 26 februarie 2010 in reteaua B&B din Unirea Bucuresti si cred ca si din alte orase este noaptea reducerilor !!!
Toate marcile reduc dupa cum doresc ! De seara incep reducerile ! Dupa ora 21 !
Aviz amatorilor !

Incep eu !
In noaptea de 26 februarie 2010 in reteaua B&B din Unirea Bucuresti si cred ca si din alte orase este noaptea reducerilor !!!
Toate marcile reduc dupa cum doresc ! De seara incep reducerile ! Dupa ora 21 !
Aviz amatorilor !
Ce folos, ca toata suflara forumistilor se afla la acea ora la Moeciu.....
Sa le spuna cineva celor de la B&B sa faca joi noapte reducerile!
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
-
bazeuss
E pentru cine nu se afla !grig scrie:Ce folos, ca toata suflara forumistilor se afla la acea ora la Moeciu.....![]()
Super tare. B&B Craiova Mercur inchide la ora 21.00. Asa da reducere

Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
Ne vedem la BB - Unirea in acea seara, cine vrea sa vina, tin deschis parca pana la ora 22/24.bazeuss scrie:26 februarie 2010 !
Personal nu cred ca o sa cumpar ceva, capitalul meu are destinatie - Chronomaster. Dar sunt curios sa vad ce reduceri fac si la care modele, probabil nu vor fi mari de 10-15% si presupun ca se vor aplica doar la ceasuri mai scumpe.
Cine ? Clientul sau magazinul ?bazeuss scrie:Toate marcile reduc dupa cum doresc !
AR1070-56E
-
bazeuss
Reducerile vor fi la toate ceasurile din vitrine !
Din intamplare am dat peste acest articol. E din Septembrie 2009 si poate unii l-ati citit, poate nu...
Dus cu CEASUL!
Foarte interesant articol! Multumim galaxy!
Daca cineva il are in versiunea tiparita sau scanat am rugamintea a mi-l trimite si mie!
Multam'!
Daca cineva il are in versiunea tiparita sau scanat am rugamintea a mi-l trimite si mie!
Multam'!
Wow! Ce este aceasta minunatie?
Mai multe detalii, se poate?
Merci anticipat!
Mai multe detalii, se poate?
Merci anticipat!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Mai multe detalii despre Thomas Prescher in cartea "Masters of contemporary watchmaking"The Thomas Prescher Mysterious Automatic Double Axis Tourbillon
Hours and minutes on rotating cylinders with a moon phase indication between.
At the bottom the automatic winding weight slung like a hammock between the two sides.
Relaxing in the hammock the date and month indications.
In between the Prescher constant force double-axis toubillon.
The watch has two crowns not only for symetry, but one is for setting the time and the other for winding.
The entire movement is hidden in the two sides of the case. Not a single gear outside the tourbillon itself is visible.