Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Frumos,sa-l porti cu placere! Chiar ma gandeam daca este cadran din fibra de carbon,vezi asta doar la modele mult mai scumpe.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- calin gabi
Multumesc! Ar trebui sa-l pun si la ultima achizitie... 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Catalin, parca nu iti placeau astea cu carcasa patratoasa!?
Arunca-l peste gard! (sau macar adu-l sa il pipai si eu!)
Felicitari!
Arunca-l peste gard! (sau macar adu-l sa il pipai si eu!)
Felicitari!
-
mihai.moldovan
I lost faith in humanity.
Merci Mihai! As putea sa zic chiar ca le am pe ambele ... sau ca unul va urma!!!
Shhhhh..... mai incet, ca iar ma cearta @Baroc ca sunt bisnitar si nu tin toate ceasurile in colectie.
Desi, in cazul de fata, notiunea de samsareala cam cade, pentru ca, dupa toate conversiile valutare, pretul de vanzare este (marginal) mai mic decat cel de cumparare
Acum, lasand gluma, poate chiar ar trebui inceput un topic cu "in ce conditii si de ce cumparam ceasuri". Pentru mine, daca stiu ca port un ceas 1 luna sau 2-3, 1 an sau 2-3 si apoi il pot revinde cam in aceeasi suma, este o motivatie fantastica sa incerc tot felul de "avioane" de care, altfel, nu m-as apropia nici cu batul.
Desi, in cazul de fata, notiunea de samsareala cam cade, pentru ca, dupa toate conversiile valutare, pretul de vanzare este (marginal) mai mic decat cel de cumparare
Acum, lasand gluma, poate chiar ar trebui inceput un topic cu "in ce conditii si de ce cumparam ceasuri". Pentru mine, daca stiu ca port un ceas 1 luna sau 2-3, 1 an sau 2-3 si apoi il pot revinde cam in aceeasi suma, este o motivatie fantastica sa incerc tot felul de "avioane" de care, altfel, nu m-as apropia nici cu batul.
Pai eu mi-as dori sa-ti bisnitaresti toate ceasurile din colectie care ma intereseaza, sa le vad in herghelia / vistieria mea!cataradoi scrie:Shhhhh..... mai incet, ca iar ma cearta @Baroc ca sunt bisnitar si nu tin toate ceasurile in colectie.
O sa ma acuze si pe mine cand o sa incep sa vand juma' de colectie (500+), da' tre' sa explic cuiva ca educatia lui Alvin o sa coste, sau ca apar nevoi imperioase ? (intre timp apare selectivitatea si nevoia de refinantare a colectiei, daca vreau sa adaug modele noi la liniile de care sunt interesat acum).
Da, vreau sa fiu acuzat ca am vandut toate Atlanticurile (~20) si Doxele (~30) din colectie (mai putin noul SUB 600 Professional, primit cadou de curand), ca am vandut jde Omegi etc.
Sa am eu ceasurile lui Zait si sa le vand si sa fiu acuzat ca fac bisnita precum Cataradoi, asta vreau!
As vrea sa vad pe cineva care investeste 100k Euro in ceasuri, incepand cu ceasuri de 5-10 Euro (si adunand o groaza din astea) si ca apoi nu vinde o parte din ele ...
Sa fim seriosi! Cainii latra, ursul isi vede de colectiile lui!