Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Marian Vintage

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de Marian Vintage »

Imagine
Poza este luata de pe net de la varianta casa aur 18k.
Sincer nu imi dau seama ce calibru Lemania este,poate ma ajutati in acest sens.
Multumesc!
nihilx

Mesaj de nihilx »

Este un 7734, varianta Moonpase. Interesant.
Primul Bulova are Lemania 1883.
Marian Vintage

Da asa este.
Multumesc pentru info!
Blowup

Mesaj de Blowup »

Marian Vintage scrie:Imagine
Poza este luata de pe net de la varianta casa aur 18k.
Sincer nu imi dau seama ce calibru Lemania este,poate ma ajutati in acest sens.
Multumesc!
Domnule, ma sfatuiai sa citesc si sa ating... ceasuri si acum gafezi ingrozitor intreband ce fel de Lemania este un Valjoux banal ???? Te numesti si colectionar de 15 ani incoace ? Poate ai pacalit pe multi, astept , curand, anunturile de vanzare ale unor ceasuri indoielnice , unele cu, cadrane refacute si carcase slefuite cu forme pierdute. Cica " ce calibru Lemania " . Vanzare " placuta" , pe mine, nu ma pacaliti ;)
Tokoloshe ... snobletea obliga.
Marian Vintage

Sincer,nu vreau sa vand nimic,poate putina materie cenusie la persoanele fara.
Si cred ca persoane ca tine ar trebui sterse de pe asemenea forumuri.
Numai nick-ul tau spune totul...blowup.....!
Blowup

Mesaj de Blowup »

Astazi un Lemania si un F. Piquet ;) pentru cei care citesc ! ;) , nu sunt de vanzare :roll: . Imagine
Tokoloshe ... snobletea obliga.
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Bine ca nu i contagioasă.....
Marian Vintage

Imagine
Pentru....,,Blowup"..inca una din carcasele mele sterse.. :lol:
Marian Vintage

,,Blowup" tu trebuie sa intelegi o chestie.
Aici desi esti inscris de ani,vad ca inca nu ai realizat,ca nu esti la un concurs gen,,eu am cel mai tare ceas", ci te afli intr-un forum de pasionati si iubitori de ceasuri.
Pentru tine exista expozitii si targuri unde poti merge cu marfa ta sa spargi gura targului.
Sau ziua sa mergi cu geamul la masina lasat si mana atarnata afara sa te vada tot poporul.
Crede-ma ca si cineva care detine un Poljot,cred ca are mai multa pasiune decat tine.
grig

Mesaj de grig »

Marian Vintage scrie: esti la un concurs gen,,eu am cel mai tare ceas", ci te afli intr-un forum de pasionati si iubitori de ceasuri.
Pentru tine exista expozitii si targuri unde poti merge cu marfa ta sa spargi gura targului.
Eu cred ca nimeni pana acum, pe acest forum, nu a reusit sa posteze mai multe ceasuri scumpe pe unitatea de timp decat Marian Vintage
Astfel incat remarca sa de mai sus il umple de ridicol. (exista proverbul cu paiul si barna, poate ar trebui studiat mai mult).
Ca si intrebarea, pretinzandu-se colectionar de multi ani, asupra calibrului Lemania care era de fapt Valjoux.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Marian Vintage scrie:Numai nick-ul tau spune totul...blowup.....!
Blowup e un film excelent, insa e cazul sa nu mai traiesc cu gandul ca toata lumea de pricepe la asa ceva :lol:

Imagine
Marian Vintage

grig scrie:
Marian Vintage scrie: esti la un concurs gen,,eu am cel mai tare ceas", ci te afli intr-un forum de pasionati si iubitori de ceasuri.
Eu cred ca nimeni pana acum, pe acest forum, nu a reusit sa posteze mai multe ceasuri scumpe pe unitatea de timp decat Marian Vintage
Astfel incat remarca sa de mai sus il umple de ridicol. (exista proverbul cu paiul si barna, poate ar trebui studiat mai mult).
Ca si intrebarea, pretinzandu-se colectionar de multi ani, asupra calibrului Lemania care era de fapt Valjoux.
Grig,ideea este ca am facut-o la cererea cuiba din acest forum.
Sincer,daca nu i-ti place ce ai vazut,poti face log-out cand vrei de aici,altfel vad ca te deranjeaza psihic.
grig

Mesaj de grig »

impala2328 scrie: Eu salut aparitia unui user care ne arata din prima asemenea piese. Sa recunoastem, pe forumul nostru vedem din an in Paste un Patek & Vacheron, prezentate de un user nou intrat...
Drept urmare, sa-i incurajam, avem nevoie de ei...Cu useri ca si Marian vintage se poate creste nivelul !
Daca doriti sa vedeti fotografii cu Vacheron si Patek, va invit aici:
http://www.thepurists.com/

Nivelul forumului (ce e asta, de fapt?) creste prin utilizatori care au ceasuri si cunostinte pe care sa imparta si cu ceilalti, nu cu cei care, neavand pe ce sa isi cheltuie banii, cumpara Patek-uri si "Vacheroane" cu cadrane rescrise si confunda Lemania cu Valjoux.

LE: cum bine scria cineva mai sus, la cererea expresa a cuiva folositi mesageria privata
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Marian Vintage

Grig,nivelul unui forum,creste si prin persoanele inscrise.
Sincer,tu declari cadrane rescrise niste ceasuri care nici macar nu le-ai vazut pe viu ca sa poti judeca conditiile lor.
Si te vinzi expert aici,tu?
Eu zic sa schimbi orientarea ta hobbystica.!
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Putem purta razboaie si prin mesagerie privata, nu de alta, dar distragem atentia de la niste piese mai rar expuse in .ro
SBLA047
Scrie răspuns