Targuri de antichitati

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
mnm

Re: Targuri de antichitati

Mesaj de mnm »

constantin14 scrie:Se pare ca este Targ la Sutu 14 -15 martie
Da ...asa a fost.....
Imagine
Cu de toate ca nu numai ceasuri.....
Imagine
Homo suus fortuna faber est.
bbcbbc

Mesaj de bbcbbc »

27,28,29 martie 2009 Targ Sect.2-Primarie.
Zar

Mesaj de Zar »

bbcbbc scrie:27,28,29 martie 2009 Targ Sect.2-Primarie.
Mai exact : parcul Obor. :wink:
AR1070-56E
mnm

Mesaj de mnm »

Zar scrie:
bbcbbc scrie:27,28,29 martie 2009 Targ Sect.2-Primarie.
Mai exact : parcul Obor. :wink:
Auleu....ontzaniada mare langa mine....!
Poate ne (re-)vedem...
Homo suus fortuna faber est.
Rohman

Mesaj de Rohman »

Targ de anticariat , inclusiv ceasuri :D , in Bucuresti, la Obor, incepand de astazi , 27.03, pana duminica
horia

Mesaj de horia »

targ maine la Targu secuiesc, la sala sporturilo, de la ora 15 pana la 17.de ce la ora asta? :D va spun alta data.eu voi fii acolo cu cativa colectionari din Brasov!
horia

Mesaj de horia »

am fost la Tg secuiesc, si am vazut un talcioc ordinar.mici vorba de targ de antichitati. ceasuri vechi deloc! am inteles ca se face in fiecare luna la sfarsit, insa nu merita deranjul.
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Spre deosebire de experienta neplacuta a lui colegului horia, eu, dimpreuna cu muulti membri ai comunitatii, am vizitat targul de la Obor din week-end. Din pacate de data aceasta nu am putut lua aparatul foto si nu avem poze, insa pot afirma cu tarie :

- ceasuri au fost, chiar la preturi bune si foarte bune !
- lume a fost, chiar prea multa
- ca niciodata, am reusit si eu sa imi cumpar un ceas
- ca niciodata am vrut sa vand si eu unul, doua ceasuri, dar fara succes (cum Dumnezeu sa vinzi la vanzatori ? :twisted: ), dar am incercat
- atmosfera a fost extrem de placuta, de data asta chiar am stat mai mult pe acolo, ba inca mult timp l-am petrecut "de partea cealalta a baricadei" (multumesc dom' Petrica si Romulus pt. gazduire)
- am avut parte si de momente placute departe de targ, la o cafea cu constantin14, peter, galaxy, Lucian TH si sotia.
- salut cu aceasta ocazie prezenta la targ a lui mihaixp, cetateanpoznas, T-man si catralin care au avut amabilitatea de a zice "hello" moderatorului tiran (eu :twisted: ) - ma bucur de cunostinta domnilor !

Toate acestea transforma acest targ intr-un succes si cred ca si ceilalti participanti la targ din comunitatea noastra imi dau dreptate...

Deci domnilor, vanati ceasuri, ca aceasta primavara este propice achizitiilor !

P.S. mi-am adus aminte ca m-am vazut si cu bograd sambata, dar a fugit repede :)
P.S.2 Si Radu (altauprieten) saracu a fost si ne-am vazut, dar am uitat de el :)
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Alfie

Mesaj de Alfie »

A fost targ si la Targu Mures.Ceasuri au fost foarte putine si fara valoare(in mare parte sovietice )
Carti postale au fost insa :shock: si am achizitionat si eu 44 superbe + un carriage clock cu alarma si chime.
Imagini din pacate nu am,din pacate aparatul foto a ramas acasa eu ajungand pur intamplator la targ.
Singurul ceas interesant a fost un GP quartz iar conex orologeriei a fost un altimetru Thommen militar.
Alfie

Mesaj de Alfie »

Va fi targ si la Cluj pe 16 mai.
Poate ajung si acolo,incep sa imi placa aceste targuri..
priam

Mesaj de priam »

iEdi scrie:...saracu a fost si ne-am vazut, dar am uitat de el :)
l-ai uitat si pe bunul si marele K, venit si el pe fuga!
A fost chiar un targ interesant!
everything around me, but me, is changing
rubin

Mesaj de rubin »

Am fost si eu pe acolo la vanatoare de ceasuri fara valoare, sovietice !!!!
De cand ceasurile sovietice sunt fara valoare ? :?: :idea: :evil: :evil:
Eu macar am gasit un Volna :wink:
Sau bongiorno....
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

priam scrie:
iEdi scrie:...saracu a fost si ne-am vazut, dar am uitat de el :)
l-ai uitat si pe bunul si marele K, venit si el pe fuga!
A fost chiar un targ interesant!
Corect, a fost si K a fost si Achraf, dar acestia care fug repede nu au parte de aducere aminte :twisted: :twisted: Uite a fost si rubin, dar s-a fofilat :mrgreen: si cati or mai fi fost ... a iesit frumos oricum !
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
controller

Mesaj de controller »

iEdi scrie:Spre deosebire de experienta neplacuta a lui colegului horia, eu, dimpreuna cu muulti membri ai comunitatii, am vizitat targul de la Obor din week-end. Din pacate de data aceasta nu am putut lua aparatul foto si nu avem poze, insa pot afirma cu tarie :

- ceasuri au fost, chiar la preturi bune si foarte bune !
- lume a fost, chiar prea multa
- ca niciodata, am reusit si eu sa imi cumpar un ceas
- ca niciodata am vrut sa vand si eu unul, doua ceasuri, dar fara succes (cum Dumnezeu sa vinzi la vanzatori ? :twisted: ), dar am incercat
- atmosfera a fost extrem de placuta, de data asta chiar am stat mai mult pe acolo, ba inca mult timp l-am petrecut "de partea cealalta a baricadei" (multumesc dom' Petrica si Romulus pt. gazduire)
- am avut parte si de momente placute departe de targ, la o cafea cu constantin14, peter, galaxy, Lucian TH si sotia.
- salut cu aceasta ocazie prezenta la targ a lui mihaixp, cetateanpoznas, T-man si catralin care au avut amabilitatea de a zice "hello" moderatorului tiran (eu :twisted: ) - ma bucur de cunostinta domnilor !

Toate acestea transforma acest targ intr-un succes si cred ca si ceilalti participanti la targ din comunitatea noastra imi dau dreptate...

Deci domnilor, vanati ceasuri, ca aceasta primavara este propice achizitiilor !

P.S. mi-am adus aminte ca m-am vazut si cu bograd sambata, dar a fugit repede :)
P.S.2 Si Radu (altauprieten) saracu a fost si ne-am vazut, dar am uitat de el :)
am fost si eu pe acolo si te-am vazut, insa spre rusinea :oops: mea, nu te-am salutat...o scuza ar fi aglomeratia si faptul ca erai in mijlocul unei negocieri cu un alt vanzator :) ...din ce-am auzit si vazut cu coada ochiuluui :) , fiind la juma' de metru de tine :P , era vorba de un GP ?

insa promit ca data viitoare nu ratez ocazia sa ma bag in seama :lol:
If time is money, I'll spend my money on time.
Zar

Mesaj de Zar »

Am fost si eu vineri la Obor. Nu am poze, am luat aparatul dar am uitat ca acumulatorii erau descarcati. Nici un ceas tentant pt. mine cu o singura exceptie : Longines - Hydroconquest, dar imi depasea bugetul. Am luat in schimb ceva piese de numismatica. :)
AR1070-56E
Scrie răspuns