Da ...asa a fost.....constantin14 scrie:Se pare ca este Targ la Sutu 14 -15 martie

Cu de toate ca nu numai ceasuri.....

Da ...asa a fost.....constantin14 scrie:Se pare ca este Targ la Sutu 14 -15 martie

Mai exact : parcul Obor.bbcbbc scrie:27,28,29 martie 2009 Targ Sect.2-Primarie.
Auleu....ontzaniada mare langa mine....!Zar scrie:Mai exact : parcul Obor.bbcbbc scrie:27,28,29 martie 2009 Targ Sect.2-Primarie.
l-ai uitat si pe bunul si marele K, venit si el pe fuga!iEdi scrie:...saracu a fost si ne-am vazut, dar am uitat de el
Corect, a fost si K a fost si Achraf, dar acestia care fug repede nu au parte de aducere amintepriam scrie:l-ai uitat si pe bunul si marele K, venit si el pe fuga!iEdi scrie:...saracu a fost si ne-am vazut, dar am uitat de el
A fost chiar un targ interesant!
am fost si eu pe acolo si te-am vazut, insa spre rusineaiEdi scrie:Spre deosebire de experienta neplacuta a lui colegului horia, eu, dimpreuna cu muulti membri ai comunitatii, am vizitat targul de la Obor din week-end. Din pacate de data aceasta nu am putut lua aparatul foto si nu avem poze, insa pot afirma cu tarie :
- ceasuri au fost, chiar la preturi bune si foarte bune !
- lume a fost, chiar prea multa
- ca niciodata, am reusit si eu sa imi cumpar un ceas
- ca niciodata am vrut sa vand si eu unul, doua ceasuri, dar fara succes (cum Dumnezeu sa vinzi la vanzatori ?), dar am incercat
- atmosfera a fost extrem de placuta, de data asta chiar am stat mai mult pe acolo, ba inca mult timp l-am petrecut "de partea cealalta a baricadei" (multumesc dom' Petrica si Romulus pt. gazduire)
- am avut parte si de momente placute departe de targ, la o cafea cu constantin14, peter, galaxy, Lucian TH si sotia.
- salut cu aceasta ocazie prezenta la targ a lui mihaixp, cetateanpoznas, T-man si catralin care au avut amabilitatea de a zice "hello" moderatorului tiran (eu) - ma bucur de cunostinta domnilor !
Toate acestea transforma acest targ intr-un succes si cred ca si ceilalti participanti la targ din comunitatea noastra imi dau dreptate...
Deci domnilor, vanati ceasuri, ca aceasta primavara este propice achizitiilor !
P.S. mi-am adus aminte ca m-am vazut si cu bograd sambata, dar a fugit repede
P.S.2 Si Radu (altauprieten) saracu a fost si ne-am vazut, dar am uitat de el