Identificari ceasuri de buzunar
Moderator: Achraf
Re: Identificari ceasuri de buzunar
Multumesc.
Stima si respect.
Stima si respect.
- ZeelandsRoem
Illinois grade 303, 43.18mm, produs în 1917, an în care s-au produs și cele mai multe astfel de mecanisme. A fost unul dintre mecanismele ieftine făcute de Illinois și îi lipsește microregulatorul.
"Breguet makes a watch which for twenty years never goes wrong, while the pitiful machine by which we live runs amiss and produces pain at least once a week."
Stendhal
Stendhal
Are dm.- 54 mm.
-
impala2328
ceasul cu cadranul semnat Hausmann, are marcaj Prot pe platou
marcajul, conform brevetului 17104, apartine casei Schild Freres Co. Eterna
marcajul, conform brevetului 17104, apartine casei Schild Freres Co. Eterna
Multumesc tuturor.
Ceasul are dimensiunea 55,3 mm, la fel si a suportului 55,3 mm ( la interior )
Poate fi pus pe birou, vitrina dar poate fi si agatat.
O seara buna tuturor.

Poate fi pus pe birou, vitrina dar poate fi si agatat.
O seara buna tuturor.

Azi in targ mia adus cineva aceste ceasuri, despre care nu stiu mai nimic si va rog o identificare
daca se poate si nu deranjez pe cineva.
Multumesc tuturor.

daca se poate si nu deranjez pe cineva.
Multumesc tuturor.

La cat ma pricep eu ( de putin ) am curatat un pic cadranele.

-
Alexvintage
Tupeul deranjeaza. Sa inteleg ca noi facem identificarea si dvs vanzarea?nicola56 scrie:... va rog o identificare daca se poate si nu deranjez pe cineva...
Eu sant sincer, am specificat de la inceput ca din asta traesc, daca deranjez, ce trebuie sa fac?
Daca tebuie sa nu mai cer identificarea ceasurilor sau sa nu mai folosesc saitul -ceasornicar.ro-
nu este nici o suparare, eu cred ca am respectet regulamentul cerut de catre saitul dv-stra.
Nu am felul de a deranja, cei ce ma cunosc ami dau dreptate ( cred ) in cei 59 de ani de viata
am respectat pe toat lumea dar mai ales si pe cei ce nu meritau respect din partea mea.
Caracterizarea mea in viata afost si va ramane - Respectul fata de cei din jurul meu-.
Stima si respect tuturor.
Daca tebuie sa nu mai cer identificarea ceasurilor sau sa nu mai folosesc saitul -ceasornicar.ro-
nu este nici o suparare, eu cred ca am respectet regulamentul cerut de catre saitul dv-stra.
Nu am felul de a deranja, cei ce ma cunosc ami dau dreptate ( cred ) in cei 59 de ani de viata
am respectat pe toat lumea dar mai ales si pe cei ce nu meritau respect din partea mea.
Caracterizarea mea in viata afost si va ramane - Respectul fata de cei din jurul meu-.
-
Alexvintage
Nu e vorba de regulament ci de bun simt.
Sunt destui cei care fie traiesc, fie mai fac un ban in plus din comertul cu ceasuri. Cata vreme respecta legislatia in vigoare... mult succes.
Forumul nu e insa nici "armata salvarii" nici Maica Tereza. Forumul e un loc de schimb de informatii intre colectionari nu un loc unde doritorii sa fie serviti cu informatii care sa le creasca vanzarile.
Puteti sa prezentati linistit pozele ultimelor achizitii sau sa folositi rubrica de vanzari dar v-as ruga sa nu mai abuzati de rubrica de identificari.
Sunt destui cei care fie traiesc, fie mai fac un ban in plus din comertul cu ceasuri. Cata vreme respecta legislatia in vigoare... mult succes.
Forumul nu e insa nici "armata salvarii" nici Maica Tereza. Forumul e un loc de schimb de informatii intre colectionari nu un loc unde doritorii sa fie serviti cu informatii care sa le creasca vanzarile.
Puteti sa prezentati linistit pozele ultimelor achizitii sau sa folositi rubrica de vanzari dar v-as ruga sa nu mai abuzati de rubrica de identificari.
Multumesc pentru cuvinte si pentru sfaturile primite si de asta seara ma retrag cu totul de
pe saitul dumneavoastra, trebuie sa traesc si eu incontinuare dar vreau tot cinstit si cu
frica de Dumnezeu.
pe saitul dumneavoastra, trebuie sa traesc si eu incontinuare dar vreau tot cinstit si cu
frica de Dumnezeu.
Cred ca mesajul dnl. Alex se referea mai mult la "daca tot vinzi ceasurile macar invata sa iti faci temele si singur". Nu credeti ca e o masura prea radicala retragerea dnv. de pe site ? Poate e o intrebare mai indiscreta dar... macar sunteti pasionat de ceasuri ? Daca da, nu vad de ce ati pleca... ( daca am fost mai transant doresc sa ma scuz ) ( scuze pentru Off Topic )nicola56 scrie:Multumesc pentru cuvinte si pentru sfaturile primite si de asta seara ma retrag cu totul de
frica de Dumnezeu.
- AC NineFingers
- Moderator
Omule bun , nu ma cunosti ... nu te cunosc ... Cand mi`am facut user aici acum mai bine de 10 ani eram nelipsit de pe forum zilnic cate 2-3-4-10 ore citind tot tot tot ... eram bolnav pe ceasurile de buzunar, acumulam informatii, eram si dealer, viata mea se invartea in jurul ceasurilor. Cumparam de pe ebay ceasuri de buzunar ... in special americane... eram fermecat ! Anii au trecut ... am ajuns moderator pe "buzunare" functie care astazi nu mai e meritorie ... Stau pe forum poate 20 minute pe saptamana ... De ce?! Nu mai am motivatie ... majoritatea dorintelor mele legate de ceasuri s`au implinit . Am avut si am : Repeater, Cronograph, Fusee argint si aur , Vergee ...Am ajuns la un nivel suficient. Intre timp viata mea s`a schimbat radical ... Am oprit toate pendulele din casa pentru ca nu mai suport nici tic-tac`ul ... Cu ceasurile de buzunar nu mai rabdare deloc ... Am inceput sa vand ce am acumulat ... si consider deja ca ceasurile "au fost" o etapa a vietii mele ... frumoasa ! Am folosit trecutul ... Da, am avut sentimentul asta dupa ce am avut primul repeater ... M`am simtit obosit, trudit mental, si culmea am realizat ca nu ma simt implinit ... si ca ceasurile nu trebuie sa dea sens vietii mele ... Deci ?!ciprianc scrie:
Cred ca mesajul dnl. Alex se referea mai mult la "daca tot vinzi ceasurile macar invata sa iti faci temele si singur". Nu credeti ca e o masura prea radicala retragerea dnv. de pe site ? Poate e o intrebare mai indiscreta dar... macar sunteti pasionat de ceasuri ? Daca da, nu vad de ce ati pleca... ( daca am fost mai transant doresc sa ma scuz ) ( scuze pentru Off Topic )
- gherghin nicolae
- Moderator
Frumos ai scris maestre Bufon.
Eu...pentru ca ,,n-am cuvintele la mine " va raspund cu un fragment dintr-o capodopera a filmului romanesc (cu Dorel Visan, Stefan Iordache si altii ) pe care va recomand sa-l vedeti, sau sa cititi cartea lui Marin Preda , Cel mai iubit dintre paminteni :
https://www.youtube.com/watch?v=JnX_5OAEtQo
Cel mai iubit dintre pamanteni - Noi educatorii, pedagogii sintem ca niste doctori...
Cind aveti timp , aici tot filmul , doua ore si 17 minute :
https://www.youtube.com/watch?v=GFHPGl9pwVA
Eu...pentru ca ,,n-am cuvintele la mine " va raspund cu un fragment dintr-o capodopera a filmului romanesc (cu Dorel Visan, Stefan Iordache si altii ) pe care va recomand sa-l vedeti, sau sa cititi cartea lui Marin Preda , Cel mai iubit dintre paminteni :
https://www.youtube.com/watch?v=JnX_5OAEtQo
Cel mai iubit dintre pamanteni - Noi educatorii, pedagogii sintem ca niste doctori...
Cind aveti timp , aici tot filmul , doua ore si 17 minute :
https://www.youtube.com/watch?v=GFHPGl9pwVA
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "