PEREN

Ceasuri Romanesti si pentru Romania
Scrie răspuns
Bicart

Re: PEREN

Mesaj de Bicart »

Va pot garanta ca in curand va aparea si un model automatic si manual cu mecanism elvetian ETA 25 jewels sau cel mecanic de 17 jewels nu sunt sigur cu care sa incep primul,singurul lucru ar fi costul un pic cam ridicat al mecanismelot elvetiene insa daca este interes voi face orice pentru a trece la nivelul urmator.Am inceput cu quatrz chrono pentru ca dupa cum bine cunoastem atractia romaniilor pentru elemente complicate si pentru efectul de stralucire este bine cunoscut,insa pentru cel automatic sau mecanic voi opta pentru un alt design insa totul va veni pe parcurs,momentan sunt aceste 5 modele din prima colectie pentru testarea impactului asupra populatiei abea mai apoi voi vedea daca romanii vor fi receptivi si vor percepe acest proiect ca un proiect de mandrie nationala
Bebe

Mesaj de Bebe »

Bicart, dacă puteți, faceți măcar curele de piele, la un producător local. Mulțumesc.
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
otsdr

Mesaj de otsdr »

Vezi că ai dublat litera greșită, nu "romaniilor" le place "efectul de strălucire". Oricum, ești tare, ține-o tot așa!
Bicart

Mesaj de Bicart »

Bebe scrie:Bicart, dacă puteți, faceți măcar curele de piele, la un producător local. Mulțumesc.
Daca stiti dumneavoastra un producator local de curele de piele as dori sa ma informati cat de repede posibil.Va Multumesc
Bicart

Mesaj de Bicart »

otsdr scrie:Vezi că ai dublat litera greșită, nu "romaniilor" le place "efectul de strălucire". Oricum, ești tare, ține-o tot așa!
Intr-adevar litera 'r' trebuai dublata :) insa in Romania anului 2014 toate valoriile morale sunt schimbate iar majoritatea romanilor au decazut atat moral cat si spiritual incat gasesc foarte greu cateodata sa disting romanii de celelalte etnii care conlocuiesc pe pamantul romanesc
Bicart

Mesaj de Bicart »

Claudiu scrie:Eu ma bucur ca cineva a avut curajul sa scoata un brand Romanesc de ceasuri, si nu pot decat sa-i doresc mult succes, iar daca voi putea fi vreodata de ajutor stau la dispozitie.
Ideea mi se pare excelenta, si stiu ca este foarte greu inceputul. Dar cu perseverenta se poate. Deci , felicitari pentru initiativa.
Cat despre modele, da, designul nu ma atrage, dar asta este o chestie personala. Probabil ca vor urma si alte modele care imi vor starni interesul. Daca va aparea un automatic, am sa-l cumpar doar pentru a sustine initiativa!
Abia astept urmarea...... :wink:
Va multumesc foarte frumos pentru urarile dumneavoastra si sunt foarte incantat ca v-ati oferit sa ma ajutati in acest proiect.Intr-adevar este foarte greu la inceput insa pe parcurs sper ca se vor vedea rezultatele si in sfarsit Romania va avea un brand de ceasuri expus la faimoasa expozitie Baselworld.
bossoft

Mesaj de bossoft »

Felicitari pentru initiativa!

Si eu ma inscriu in grupul celor care asteapta un automatic... :)
Marius tic-tac

Mesaj de Marius tic-tac »

Felicitari Domnule Bicart, pt ceea ce faceti, din punctul meu de vedere, indiferent care ar fi nivelul tehnic, estetic, de imagine al ceasurilor dvs. tot ar fi un lucru bun, pt. ca nu exista altceva spre comparatie, au fost Victoria Arad, Orex, acum nu mai e nimic. Va rog sa continuati si sa nu renuntati !
Ma doare sufletul cand vad ca tara asta este plina de romani doar cu numele, oameni care considera ca romanii nu pot sa faca nimic bun si pt. care intotdeauna sunt mai bune: ba alea germane, ba elvetiene, ba franceze, ba ....Astia sunt mioriticii fara onoare si personalitate, care strica genetica neamului, asa nu mai evoluam niciodata. Este ...neinchipuit de incredibil si nerusinat cat de vexati pot sa fie, vezi Doamne, cum de-a indraznit cineva sa le strice tihna lor de ''swissaci'' horologeri (a se citi -hororogeri), sa le pateze obrazul fin cu aceasta mostra de sculare taraneasco-iobageasca...
Ultima oară modificat 05 Mai 2014, 16:05 de către Marius tic-tac, modificat 1 dată în total.
bogdan1

Mesaj de bogdan1 »

Astia sunt mioriticii fara onoare si personalitate, care strica genetica neamului, dupa mine ar trebui ...pac-pac-pac (pt. selectie),
Dl.Marius, v-ati incalzit inutil. Rugati un moderator sa va stearga postarea, suna rau...

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Marius tic-tac

Mesaj de Marius tic-tac »

Bicart, eu nu critic o initiativa care in principiu este buna, precum spunea si un coleg mai inainte, ar fi o idee buna, ca sa realizezi macar curelele in tara. Nu-ti pot recomanda un producator specific, dar sunt atatea firme, ateliere in domeniul pielariei, marochinariei, incaltamintei; important este sa folosesti o piele de calitate care sa aiba caracteristicile necesare (pe langa finete, rezistenta la uzura, umezeala si UV).
In perspectiva, daca treaba merge poate studiezi proiectarea unor mecanisme proprii, pt. care sa comanzi executia componentelor la diferite firme din tara (cat mai multe) si strainatate, apoi sa realizezi montajul in tara.

Spuneai gandindu-te la perspectiva diversificarii mecanismelor, montate in ceasurile Peren, ca sunt scumpe, o idee buna si evident mult mai ieftina chiar decat quartul actual, ar fi utilizarea unui mecanism rusesc (cred ca Vostok este cam singura varianta viabila, nu stiu situatia Zim-ului, pt. ca celelalte firme care mai sunt, sufera de contractie cronica). Fata de un singur quart elvetian ordinar si perspectiva echiparii cu calibre mecanice si automatice originale, nu stiu cine ar avea ceva de comentat, decat daca este swiss-partizan si rau intentionat. Astfel obtii "substanta" pt. brand si pozitionare distincta, atragand clienti care ar fi Complet indiferenti la o alta marca de aiurea, echipata cu un swiss. Si romanii-principala tinta ar fi infinit mai receptivi la varianta asta.
Bicart

Mesaj de Bicart »

Dupa o lunga perioade de inactivitate pe forum si o lunga perioada de lupta atat cu institutiile statului roman precum ar fi cea vamala cat si o lupta interioara in ceea ce priveste continuarea proiectului inceput cu ceva timp in urma am reusit sa lansez si prima colectie.Voi posta aicea cateva poze cu unele dintre cele 6 modele de ceasuri.Daca exista cineva interesat de acest proiect as dori sa fiu contactat deoarece eu zic ca ar fi o idee foarte buna continuarea si dezvoltarea lui pentru ca in momentul de fata dezvoltarea proiectului este cea mai mare ingrijorare.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Bicart

Mesaj de Bicart »

Alte Poze :

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Inscriptionarea logo-ului se face manual ca vad ca nici o litera nu e egala cu alta?
timetwister

Mesaj de timetwister »

Si nici centrat nu este. Banuiesc ca este tampografiat si cel mai probabil importurile se fac in blanc (atat cadranul, carcasa cat si bratara nu au insemne Swiss Made).
Scrie răspuns