seba scrie:best_x_treme ne dai mai multe amanunte?Daca nu ma insel modelul asta are un pret cam piperat(este iesit din productie si considerat colectibil/se vinde cu preturi mai mari decat cand era nou...)
Ce purtati astazi ?
-
best_x_treme
Re: Ce purtati astazi ?
Seiko Spirit SCVS015, cealalta fata a mai celebrului SCVS013 (aka Blue Spark). Design perfect din punctul meu de vedere, dar cum spunea cineva pe alt forum, cand Seiko produce un ceas perfect... il scoate rapid din productie
Ca nume, din pacate mecanismul nu justifica pretul de magazin. Puteau si ei macar quickset la data sa ii adauge...calin gabi scrie:Mare brand!
Finisarile insa sunt exceptionale iar precizia excelenta. Mie personal design-ul imi place mult, iar cadranul este exact pe gustul meu (stiu, sunt in minoritate, nu e chiar cea mai populara serie a lor).
-
dbonddental
-
dbonddental
Ma rog, Breitling...scuze! (nu mai puteam edita)
Situatia e complexa, ca de obicei. Tot ca de obicei, pe mine ma atrag o sumedenie de locuri si fenomene sordide ce se intampla prin jur, uneori le caut, dar de multe ori ma gasesc ele pe mine, cum s-a intamplat in cazul de fata. Am fost cu un prieten la salonul auto-moto din Piata Constitutiei, cu asteptari sub nivelul marii, insa ce am vazut acolo a intrecut orice asteptare. Practic, nu a mai fost ca la editiile precedente, unde intr-un cort erau prezenti diversi expozanti, cu cele 2-3 firme prezente aveau cateva masini puse fix pe strada, in aer liber. Zona din mijloc, piata propriu-zisa cu piatra cubica adapostea tot soiul de "cazane tunate", care mai de care mai kitschos (masini stanced, cu wheel cambering, tyre stretching). Cum am ajuns sa mananc mici? Destul de simplu, organizatorii probabil ca si-au dat si ei seama ca au ajuns la niste cote demne de groapa Marianelor si au oferit alaturi de fiecare bilet cumparat si un voucher cu care puteai achizitiona 2 mici si o doza de bere Ursus Cooler! Fabulos, am zis, nu puteam scapa aceasta ocazie din manadbonddental scrie:Este clar ca ai postat poza ca sa zumzaie, asa ca...Breiling &mici?
Ca sa nu zici ca am ceva cu voi, mai pun o poza, ajungand acasa am schimbat si ceasul

-
dbonddental
Savuros, ca mai intotdeauna! Uite de ce raman totusi pe acest forum, pentru oamenii cu IQ peste medie si care stiu sa discearna intre o gluma si. ?.altceva. Clipper, + 1 de la mine.
Vechea dragoste.....

-
dbonddental
Manusa? Le Mans, nu?xxxbanxxx scrie:Vechea dragoste.....
- ZeelandsRoem
Frumoase, amândouă!xxxbanxxx scrie:Vechea dragoste.....
"Breguet makes a watch which for twenty years never goes wrong, while the pitiful machine by which we live runs amiss and produces pain at least once a week."
Stendhal
Stendhal
Zait ... iti arunc manusa!
(dupa ce-ti fur ceasul!)
(dupa ce-ti fur ceasul!)
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)