evaluare ceas rado

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
mihai_m

Re: evaluare ceas rado

Mesaj de mihai_m »

Capacul ala plin de zgariaturi pe care scrie scratchproof :lol:
MonToya

Mesaj de MonToya »

razvyy scrie:
MonToya scrie: nu inteleg de unde atata rautate ...
Rautate nu am vazut in mesaj, fermitate - DA! Si nu inseamna ca-i fals, doar ca exista dubii. Am vazut replici bune care se deosebesc de replicile ieftine (suruburi rotunjite si cu locas pentru surubelnita dreapta, marcaje identice). Interesant at fi de vazut ce scrie pe cadran la ora 6 (un zoom daca-i posibil, ori o fotografie care sa surprinda inscrisurile respective) si o fotografie a mecanismului. In mod normal, pe langa referinta din 8 cifre trebuie sa apara un serial number, care este poansonat (nu marcat cu laser), caractere mai mici si mai adancite in capac. Daca tot desfaci ceasul, fa o fotografie si cu spatele capacului (partea dinspre mecanism).
In cazul ceasurilor de buzunar chiar mi-am dat interesul pentru o evaluare corecta.
MonToya scrie: nu e primul ceas scump si de dama pe care il vand ....
... dar nici primul ceas dubios. TAG este o replica ieftina, din cate-mi dau seama. Asteptam fotografii edificatoare.

am ceasurile la casa de la munte , cand ajung pe acolo le iau acasa si voi face mai multe fotografii... pana atunci cel rado si tag le-am scos de la vanzare , sper sa sunteti multumit, o zi buna.
mihai_m

Mesaj de mihai_m »

ete scart, ce afectat e domnu'.
Scrie răspuns