casio 2747

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
mihai20

Re: casio 2747

Mesaj de mihai20 »

am si eu un casio cu WR100 m , dar are capacul prins in 4 surubele.
am inotat cu el , am sarit in apa, nu a patit nimic (inca) , in schimb un fossil dupa vreo 3 ani in care a tot intrat in apa , in al 4-lea an a cedat si s-a aburit ....deci pana la urma se duce si garnitura aia de la coronita, sunt sigur ca cea de la capac ar mai fi tinut inca 10 ani, mai ales ca e pe filett
andrei2186

Mesaj de andrei2186 »

Si la mine capacul este prins in 4 surubele si are garnitura. Imi era frica sa nu intre pe la butoane. O avea garnitura ceva pe la butoane?
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Are! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
andrei2186

Mesaj de andrei2186 »

Daca spuneti ca are garnituri pe la butoane, cam la cat timp se schimba garniturile de etanseitate?Ca ma gandesc ca se tocesc cel putin cele de la butoane tot apasand pe ele. Si inca o intrebare , surubelele de la capac strang pe carcasa din plastic , presupun ca nu se pot desface si infileta la loc de multe ori ca se va toci plasticul ?
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

La schimbarea bateriei se face test de etanseitate si se schimba daca e cazul-in general este cazul.
Cu suruburile ai dreptate,daca nu sunt manipulate cu grija,se poate intampla sa nu mai stranga.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Scrie răspuns