Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Saptamana aceasta un ceas din anii 70 ,cu o precizie deosebita (+1 sec / zi ).

tgd cred ca poza e mai veche
cu paltonu pe vremea asta? sa fim seriosi...
In primul rand vreau sa va multumesc pentru onoarea de a mi se adresa primul comentariu al dumneavostra pe ceasornicar.ro. Cu aceasta ocazie va rog sa imi permiteti sa va urez "Bun venit". In al 2-lea rand, aici ploua, sufla vantul, sunt 16 grade (cel putin teoretic) si nu in ultimul rand, "paltonul"... e sacou.kami scrie:tgd cred ca poza e mai vechecu paltonu pe vremea asta? sa fim seriosi...
Foarte frumos Omega. Ar fi bune niste poze mai detaliate
.
Nu prea pricepeam dragostea multora pentru monștrii astia... acum pricep câte ceva 

Nihilx, cadranul este zgariat in dreptul marcajului "40"?
Da, așa l-am luat. Nu mă deranjează, va fi unul dintre ceasurile "de bataie". Polywatch din câte știu nu prea merge pe mineral?
- calin gabi
Este zgariata rau sticla si mai sus .ma2ol scrie:Nihilx, cadranul este zgariat in dreptul marcajului "40"?
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Dar cred ca merge sa schimbi geamul cu unul din safir cristal!nihilx scrie:Da, așa l-am luat. Nu mă deranjează, va fi unul dintre ceasurile "de bataie". Polywatch din câte știu nu prea merge pe mineral?
Stai asa! Eu vorbeam de cadran, nu de geamnihilx scrie:Da, așa l-am luat. Nu mă deranjează, va fi unul dintre ceasurile "de bataie". Polywatch din câte știu nu prea merge pe mineral?