Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Il recomand cu toata caldura pe colegul Workman(Tiru Cristi)
- satiriadis
Il recomand pe justclothes123. Punctual si parolist.
-
gatu costel
Cumparat Hamilton Khaki
Azi am primit ceasul de la Catalin. Ce ceas??? Hamilton Navi Khaki Automatic.............super .......sunt foarte multumit, este exact ce doream de la un ceas........!!!!!!
Multumesc Catalin......si bineinteles Ceasornicar.ro
Multumesc Catalin......si bineinteles Ceasornicar.ro
- satiriadis
Il recomand pe GAS. Inca o tranzactie reusita cu dansul.
Multumesc frumos!
Si eu il recomand pe Satiriadis, un coleg corect si punctual cu ceasuri frumoase.
Si eu il recomand pe Satiriadis, un coleg corect si punctual cu ceasuri frumoase.
Multumesc mult colegului Satiriadis.
Recomand tuturor.
Recomand tuturor.
Recomand tuturor pe Oviraicov, de cuvant, tranzactie fara probleme.
- satiriadis
Recomand userii Costache Ioan si gigel113.
Punctuali si parolisti, ceasurile au fost conform descrierii.
Punctuali si parolisti, ceasurile au fost conform descrierii.
Un like pentru cel mai titrat colectionar/seller din Timisoara - oviraicov!
Recomand connoisseurs!
Recomand connoisseurs!
Dupa aproape 9 luni de cand am cumparat un ceas de la userul omegagmt sa-l fac cadou, ieri l-am scos din cutie si cand sa-i reglez data si ora, am ramas cu cheita in mana. Asa ca, feriti-va de acest user!!!
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... lit=lucien
Descrierea problemei o gasiti aici:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... &start=375
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... lit=lucien
Descrierea problemei o gasiti aici:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... &start=375
Un mare minus pentru mihaiii33 de pe cdm, pe numele lui Mihai Bolea, cu mail mihai.bolea99 yahoo com
- satiriadis
Un mare minus pentru ca ce?xxxbanxxx scrie:Un mare minus pentru mihaiii33 de pe cdm, pe numele lui Mihai Bolea, cu mail mihai.bolea99 yahoo com
A vândut un ceas fals și apoi și a închis telefonul. Undeva la 1400€ valoare.
Nu știam ca trebuie detalii:)
- satiriadis
Cand e de rau, e bine sa postezi toata experienta. Eu asa as face.xxxbanxxx scrie:A vândut un ceas fals și apoi și a închis telefonul. Undeva la 1400€ valoare.
Buna tuturor,
Daca doriti sa ajutati comunitatea in procesul de vanzare-cumparare, am si eu o propunere in acest sens. Si eu as fi interesat pe viitor de un astfel de mecanism.
Mentionez din start ca metoda presupune cheltuieli suplimentare si participarea unui ceasornicar intermediar.
Acesta este scenariul:
- Forumul prezinta comunitatii un ceasornicar (Claudiu sau altcineva) de incredere, cu date de identificare etc.. deci un om responsabilizat.
- Clientul plateste ceasornicarului, in avans, onorariul sau si suma ceruta de vanzator
- Vanzatorul trimite ceasul ceasornicarului
- Ceasornicarul desface coletul la primire, verifica ceasul (aici tb. un fel de acord cu firma de curierat, sa astepte 5-10 min cat e nevoie)
- In functie de evaluarea sa, ceasornicarul trimite (prin acelasi curier) produsul clientului final; altfel returneaza expeditorului produsul si cumparatorului suma (mai putin onorariul sau)
Cati dintre noi ar fi dispusi sa plateasca in plus pentru asa ceva ? Sigur, depinde si de valoarea ceasului. Un ceasornicar ne poate spune si onorariul pentru schita asta de scenariu posibil...
Daca doriti sa ajutati comunitatea in procesul de vanzare-cumparare, am si eu o propunere in acest sens. Si eu as fi interesat pe viitor de un astfel de mecanism.
Mentionez din start ca metoda presupune cheltuieli suplimentare si participarea unui ceasornicar intermediar.
Acesta este scenariul:
- Forumul prezinta comunitatii un ceasornicar (Claudiu sau altcineva) de incredere, cu date de identificare etc.. deci un om responsabilizat.
- Clientul plateste ceasornicarului, in avans, onorariul sau si suma ceruta de vanzator
- Vanzatorul trimite ceasul ceasornicarului
- Ceasornicarul desface coletul la primire, verifica ceasul (aici tb. un fel de acord cu firma de curierat, sa astepte 5-10 min cat e nevoie)
- In functie de evaluarea sa, ceasornicarul trimite (prin acelasi curier) produsul clientului final; altfel returneaza expeditorului produsul si cumparatorului suma (mai putin onorariul sau)
Cati dintre noi ar fi dispusi sa plateasca in plus pentru asa ceva ? Sigur, depinde si de valoarea ceasului. Un ceasornicar ne poate spune si onorariul pentru schita asta de scenariu posibil...