Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
chivualex

Re: Ultima achizitie

Mesaj de chivualex »

Seiko Black Monster.

Imagine

Imagine
zveros

Mesaj de zveros »

Felicitari ! Sa l porti cu placere .
catalinus

Mesaj de catalinus »

chivualex scrie: Seiko Black Monster.
...
Bine ai venit in clubul monstrilor :P
chivualex

Mesaj de chivualex »

Multumesc.Bine v-am gasit.
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Felicitari!sa-ti mearga cat mai bine,piesa grea,spor la muschi.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
catalinus

A sosit si la mine primul meu HEQ elvetian ...

Mesaj de catalinus »

Am avut mici emotii cu el - ca senzorul care comanda schimbarea la data este destul de sensibil si se pare ca a fost destul de zdruncinat la transport, dar acum totul e bine, trebuie doar sa aranjez de un usor refinish pentru micile zgarieturi de purtare ...

Imagine
OldUSSR

Mesaj de OldUSSR »

O realizare artistica deoasebita, cu titlul "Pusca si cureaua lata"

Imagine

Imagine
"Daca omul nu se considera mereu inauntrul lui un student, cu multe de invatat, atunci este o problema!"

Imagine
zorro79

Mesaj de zorro79 »

Swiss Military - HANOWA
MARINE OFFICER CHRONO

http://www.hanowa.ch/pages/Quartz/Marin ... 007-p.html
Imagine

Am primit si o sapca la el.

• Case: all stainless steel • 100 M, Ø: 44 mm • scratch resistant sapphire crystal
• Swiss precision quartz movement ISA cal. 8172 • Functions: Tachymeter, small second, accumulated timing, intermediate timing, date- and day indicator, centre stop second (1/5 sec), 30 minutes totalizer • battery-life: 41 month • Luminous hands and luminous index on dial for easy night reading • Solid stainless steel bracelet or genuine leather strap with butterfly buckle
adl

Mesaj de adl »

tocmai am primit si eu un ceas pe care il asteptam de mai mult timp: stowa antea creme, ETA 2824-2, 39 mm diametru, 9,1 mm grosime.
este mult mai frumos in realitate decat in poze!

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
cezzar

Mesaj de cezzar »

superb, sunt invidios :D
amabilu

Mesaj de amabilu »

Salut tuturor.Ma bucur ca am descoperit acest forum si e chiar foarte interesant.O sa va prezint ceasul meu si am si eu vreo doua intrebari.
http://images.accurist.co.uk/Accurist-I ... 2mHaV-A-LB
prima e aceea ca dupa vreo doua sapt de la achizitionare am observat ca data a ramas cu o zi in urma.l am reglat la loc si vad ca e ok,nu s a mai intamplat.Ar trebui sa imi fac vreo grija?Si a doua intrebare este legata de aurul de 9 ct din care spune producatorul ca e facut.Daca sta mai multe zile in cutie capata o culoare rosietica dar dupa cateva zeci de minute isi revine.banuiesc ca e vorba de procesul de oxidare.o fi aliat cu cupru?sper sa nu spun vreo prostie,asta e ce imi trece prin minte.Si as vrea sa mai intreb ce parere aveti despre marca asta englezeasca accurist?Eu nu mai auzisem de ei.Are o reputatie onorabila?Multumesc.
Zar

Mesaj de Zar »

Calendarul la el nu este perpetual deci e normal ca data sa ramana in urma cand luna e mai scurta de 31. Practic nu schimba automat, trebuie ajustat manual. Au de 9K (333/1000) are apx. 70% Cu in compozitie, asta implica oxidare superficiala in anumite medii. :wink:
AR1070-56E
amabilu

Mesaj de amabilu »

Mda,era si greu sa mi treaca prin cap chestia cu calendarul:)
Oxideaza in cutia lui,cand l am luat de la posta era rosu,parca avea pojar:),chiar eram usor dezamagit de aspect ,apoi isi revine si arata ok.Dar despre firma Accurist?Ce fel de ceasornicari sunt?
catalinus

Mesaj de catalinus »

amabilu scrie:Mda,era si greu sa mi treaca prin cap chestia cu calendarul:)
Oxideaza in cutia lui,cand l am luat de la posta era rosu,parca avea pojar:),chiar eram usor dezamagit de aspect ,apoi isi revine si arata ok.Dar despre firma Accurist?Ce fel de ceasornicari sunt?
E o firma OK din zona buna de preturi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Accurist

Sunt foarte curios insa cum este cu schimbarile de culoare - revenirea de culoare s-a facut fara sa fie atins ???
t_A_v007

Mesaj de t_A_v007 »

OldUSSR scrie:O realizare artistica deoasebita, cu titlul "Pusca si cureaua lata"

Imagine

Imagine

Deci nu inteleg nicio reactie din partea nimanui? Deci ceasul e prea tare :)) am ras cand l-am vazut!!! Daca ai vreodata gand de vanzare sa stii sigur ca ai cel putin un client :D
5 tics per second
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
Scrie răspuns