http://www.pmwf.com/Watches/GrandSeikoTable.htm
Cei trei samurai !
Re: Cei trei samurai !
Impresionante detalii despre un GS mai accesibil decat varianta suprema HB-36 si (aproape) la fel de frumos.
AR1070-56E
Parca are joc in rulment !
O minunatie de ceas ....
Fara cuvinte
Nicu
O minunatie de ceas ....
Fara cuvinte
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
-
bazeuss
Samuraiul meu Seiko 6138-3002 a fost polishat si atentie a capatat o slefuire la geam ! Cristalul era zgariat in nenumarate locuri si inca adanc ! Fac poze si le pun ! Slefuirea geamului s-a facut in Bucuresti si efectul este extraordinar ! Pacat ca nu am poza cu geamul inainte ca dupa .....

Daca poti sa spui si unde, te rog. Macar mp daca nu pe forum, desi nu cred ca ar deranja!bazeuss scrie:Samuraiul meu Seiko 6138-3002 a fost polishat si atentie a capatat o slefuire la geam ! Cristalul era zgariat in nenumarate locuri si inca adanc ! Fac poze si le pun ! Slefuirea geamului s-a facut in Bucuresti si efectul este extraordinar ! Pacat ca nu am poza cu geamul inainte ca dupa .....![]()
![]()
Multumesc!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
-
bazeuss
Iata Seiko 6138-3002 din 1977 !
Un ceas foarte purtat !

Geamul a fost foarte zgariat ! Ceasul a fost chiar polizat dar isi vede de treaba lui !
Un ceas foarte purtat !

Geamul a fost foarte zgariat ! Ceasul a fost chiar polizat dar isi vede de treaba lui !
Decand asteptam poze cu ceasul asta....Foarte frumos !
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Absolut superb. Din punctul meu de vedere e unul din cele mai frumoase cronografe mecanice produse vreodata. Felicitari.
- constantin
- gherghin nicolae
- Moderator

Varianta panda a lui Citizen,dar Bullhead
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
bazeuss
Da ! Citizen Bullhead nu putea lipsi de aici !
Eu imi doresc un Seiko 6138 Bullhead !

Eu imi doresc un Seiko 6138 Bullhead !
- constantin
Nu stiu daca e originala, scrie Seiko pe ea si nu pare made in China, dar cred ca e "aftermarket"bazeuss scrie:Foarte frumos !![]()
stare foarte buna ! Bratara e originala ?
less is more
Frumoase rau toate - sa le stapaniti sanatosi - si eu ma uit dupa genul asta de cronografe istorice de la Seiko ... dar au ramas mai degraba pe plan pentru 2010 
- calin gabi
Sint bestiale,pacat ca nu se mai fabrica ca sint multi amatori de asa crono.(Bazeus daca-l dai sa-mi dai p.m ca-mi place pe negru )
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân