Reparatii (ceasuri venite la atelier)
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: diverse....piese
Adevarul este ca multe din ele ar putea fi readuse la viata! Dar timpul.....bata-l vina! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
mecanisme interesante care merita sa fie restaurate.
vad acolo un minute repeater si cateva fusee-uri.
super faine chiar si cu piese lipsa.
vad acolo un minute repeater si cateva fusee-uri.
super faine chiar si cu piese lipsa.
si eu imi faceam griji daca aveti piese pt ceasul meu

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

-
gogu
Va prezint o picatura din colectia de "piese de schimb",si nu numai.....

Buna seara,
1. Astept un pret de la dumneavoastra.
2.Nu stiu daca se va realiza tehnic ceea ce doresc eu, dar in aceste fotografii sunt doua mecanisme de ceas de buzunar (unul argintiu si - de doua ori fotografiat - unul din metal galben). Comun acestor mecanisme este faptul ca sunt gravate. Intrebare: va sunt de trebuinta?
Acest gen de mecanisme, astfel finisate, ma fascineaza. Nu am gasit sa cumpar, pe unde am cautat, asa ca va rog: daca va puteti dispensa de ele, sa mi le vindeti mie. V-as fi recunoscator. Poate mai aveti si altele in aceeasi situatie "piese de schimb"....
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
Cu respect

Buna seara,
1. Astept un pret de la dumneavoastra.
2.Nu stiu daca se va realiza tehnic ceea ce doresc eu, dar in aceste fotografii sunt doua mecanisme de ceas de buzunar (unul argintiu si - de doua ori fotografiat - unul din metal galben). Comun acestor mecanisme este faptul ca sunt gravate. Intrebare: va sunt de trebuinta?
Acest gen de mecanisme, astfel finisate, ma fascineaza. Nu am gasit sa cumpar, pe unde am cautat, asa ca va rog: daca va puteti dispensa de ele, sa mi le vindeti mie. V-as fi recunoscator. Poate mai aveti si altele in aceeasi situatie "piese de schimb"....
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
Cu respect
Sa fiu sincer ,aceste mecanisme fac parte din patrimoniul personal.Niciodata nu am fost de principiul de a vinde din ele,pentru ca niciodata nu stii cind vei avea nevoie de ele.
Daca vreodata am sa ma hotarasc sa vind,va anunt!
Cu respect,va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Daca vreodata am sa ma hotarasc sa vind,va anunt!
Cu respect,va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Ceasornicar,FBHI
Si asa imi aduc aminte.....
De ce imi plac mecanismele Rolex......
pe linga rotile reversibile tipice Rolex,folosirea balansului de tip "free-sprung" de multi multi ani,la care au aderat multe alte firme de renume,il face foarte precis si constant in mers,prin eliminarea unor elemente "daunatoare" isocronismului.

pe linga rotile reversibile tipice Rolex,folosirea balansului de tip "free-sprung" de multi multi ani,la care au aderat multe alte firme de renume,il face foarte precis si constant in mers,prin eliminarea unor elemente "daunatoare" isocronismului.

Ceasornicar,FBHI
-
cetateanpoznas
Re: Si asa imi aduc aminte.....
nu degeaba am zis ca rolex-ul de-l am sa-l pastrez si sa nu-l vand niciodata , cand zic unora ca merge la fix +/- 5~7 sec/24h nu ma cred... chiar este ce numesc unii "time piece"
Nu exista certitudini , doar oportunitati
ML
Un Maurice Lacroix Calendar Retrograde sosit azi in atelier...
E frumos...imi plac complicatiile aduse mecanismului numit ML76,care este la baza un Unitas 6498-1.

E frumos...imi plac complicatiile aduse mecanismului numit ML76,care este la baza un Unitas 6498-1.

Ceasornicar,FBHI
Re: ML
Frumos finisat mecanismul.
esti norocos Claudiu. Atatea ceasuri superbe ajung la tine.
E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca.
A.De Saint-Exupery
A.De Saint-Exupery
Daaaa...pacat nu si ramin! 

Ceasornicar,FBHI
-
workaholic_ro
Desi o experienta cam masochista, cel putin poti sa-ti faci o poza cu ele pe manaClaudiu scrie:Daaaa...pacat nu si ramin!
Evident ca e o gluma, nu o rautate.
Cea mai sigura metoda de a nu gresi niciodata este arta de a nu face nimic.
Pe undeva ai dreptate!!!
E si asta o placere! 

Ceasornicar,FBHI
despre finisajele mecanismelor!
Omega Dynamic......2892..Omega1138..

Ceasornicar,FBHI