Mi-as fi dorit sa pun acest post in wekend oarecum cu mai multe detalii!
O fac acum pentru ca am retinut intrebari intr-o alta sectiune si probabil este mult mai bine ca intentia de a ne intalni sa fie cunoscuta de cat mai multi, interesati sa-si organizeze programul.
* * *
Peste doua saptamani si ... | 28.februarie.2009 | are loc la Brasov,
Tragul Colectionarilor, primul din 2009!
Remarc ca e printre primele actiuni de acest tip si ma astept la o oarecare "nerabdare", atat vanzatori cat si cumparatori!
In conditiile actuale poate doar ... expozanti si vizitatori!
Ideea mea este sa va propun o intalnire in care sa "rupem" baricadele (expozanti/vizitatori | rusi/elventieni/japonezi/nemti | vintage/modern |
da'mana/da'buzunar | Rolex/Orient/Benrus/Orex | ceasonicari/colectionari/pasionati) si sa ne intalnim inca de vineri, 27.februarie.2009, dupa-masa.
Locatia propusa: comuna Sanpetru (5km langa Brasov),
pensiunea Bielmann
Data: 27.februarie.2009 16:00 - 28.februarie.2009 16:00 (inclusa vizita la Targ - deplasare 20 min. cu masina stam 2-3 ore si venim sau nu la Bileman sa continuam)
Program:
1. avand in vedere specificul zonei sa dedicam seara
"ceasurilor germane" (ok, nu trageti, putem discuta) dar sa nu excludem si alte "mofturi"!
2. cu un laptop, internet si un proiector la dispozitie sa "organizam" un mic seminar (ceasornicarie, mecanisme, arta orologera,
"conserve", istorie, colectii);
3. sa expunem (intr-un spatiu privat)
"bijuterile Coroanei";
4. sa bem niste beri "restante" (si cum zicea un chelner pe vremuri ...
cu sosul aferent!).
Nota: Cine vine cu trenul sau autobuzul are transportul local asigurat
* * *
Cam astea ar fi primele detalii! Daca ne strangem 2 (doi) stiti deja unde ne gasiti!
Astept cu prietenie si multa bucurie parerile voastre sau ...inscrierile!
PS - la weekend vin cu ceva costuri! Cazare, masa, etc.! Focul de tabara si tuica fiarta din partea casei!
Am o problema; n-am fost inca la Sanpetru; sper sa nu fie vreo problema!