Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Workman

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Workman »

Mulțumesc.
Și Clipper cred că tot fara cutie l-ar lua. 8)
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Clipper

Mesaj de Clipper »

Ceasul e tare, modelul nespecial l-am vazut si eu, dar dupa ce a aparut modelul de 200M cu bezel ceramic am renuntat la idee de achizitie.

Am vazut si eu prin poze cutia, sigur nu e facuta de ei sau macar in interiorul Swatch group, sunt mai multe ceasuri sau firme de diverse echipamente audio care vand produsele in acele cutii, presupun ca cine ia prima data un astfel de ceas e foarte impresionat de ea :D
Tibaldi

Mesaj de Tibaldi »

Workman scrie:Imagine
Multumim pt prezentare si poze.
Felicitari pt ceas.
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Workman

Mesaj de Workman »

Sa pun și o poza cu indicatorii încărcați.

Imagine
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Workman

Mesaj de Workman »

Mulțumesc, Tibaldi.
Razvee

Mesaj de Razvee »

Foarte interesant model, și la un preț bun. Felicitări!
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Imagine
Clipper

Mesaj de Clipper »

Dekla flieger, comandat pe 16 noiembrie, sosit azi:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Workman

Mesaj de Workman »

Nu arata rău.
Ce diametru are?
sorinus

Mesaj de sorinus »

Clipper scrie:Dekla flieger, comandat pe 16 noiembrie, sosit azi:
Frumos!

Ne poti zice mai mult despre calitatea materialelor/fiinisaje? Poate comparativ cu alte germane? Consider sa cumpar modelul "tactical" de la ei, dar stau in cumpana daca sa mai pun cateva sute de euro sa ma duc pe Sinn. Mersi!
Clipper

Mesaj de Clipper »

Workman scrie:Nu arata rău.
Ce diametru are?
42mm
sorinus scrie:
Clipper scrie:Dekla flieger, comandat pe 16 noiembrie, sosit azi:
Frumos!

Ne poti zice mai mult despre calitatea materialelor/fiinisaje? Poate comparativ cu alte germane? Consider sa cumpar modelul "tactical" de la ei, dar stau in cumpana daca sa mai pun cateva sute de euro sa ma duc pe Sinn. Mersi!
Am pus in mod deosebit poze cu repere lucrate si finisate de mana, acum daca pentru tine nu sunt elocvente atunci inseamna ca diferentele intre un ceas facut la comanda si unul in productie de serie nu sunt un criteriu de selectie sau ca nu ai o preferinta catre cele doua abordari complet diferite. Depinde desigur si de buget, "ce se gaseste in magazin" nu e musai mai slab finisat ca un Dekla, daca te uiti la un Glashutte Original de exemplu vei vedea ca ansele sunt finisate pe interior exemplar, lucru ce poate fi realizat doar prin finisari de mana.

Dekla cel mai repede as compara cu Stowa, care de asemenea iti face ceasul la comanda, e adevarat insa cu ceva posibilitati mai putine de personalizare. Fata de Stowa, as zice ca la nivel de carcasa, cadran si coronita ar fi greu de ales ce as prefera, la finisajul limbilor pe partea dinspre cadran as merge pe Stowa, o idee mai mult ca Dekla.
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

Frumos. M-am uitat si eu la ei dupa ce ai scris prima data. Dar parca mi s-a parut pretul maricel pt ce ofera.
Totusi coronita aia e dementiala…
sorinus

Mesaj de sorinus »

Clipper scrie:Am pus in mod deosebit poze cu repere lucrate si finisate de mana, acum daca pentru tine nu sunt elocvente atunci inseamna ca diferentele intre un ceas facut la comanda si unul in productie de serie nu sunt un criteriu de selectie sau ca nu ai o preferinta catre cele doua abordari complet diferite. Depinde desigur si de buget, "ce se gaseste in magazin" nu e musai mai slab finisat ca un Dekla, daca te uiti la un Glashutte Original de exemplu vei vedea ca ansele sunt finisate pe interior exemplar, lucru ce poate fi realizat doar prin finisari de mana.

Dekla cel mai repede as compara cu Stowa, care de asemenea iti face ceasul la comanda, e adevarat insa cu ceva posibilitati mai putine de personalizare. Fata de Stowa, as zice ca la nivel de carcasa, cadran si coronita ar fi greu de ales ce as prefera, la finisajul limbilor pe partea dinspre cadran as merge pe Stowa, o idee mai mult ca Dekla.
Multumesc pentru detalii, mai mult decat bine venite pentru un novice ca mine!

Apropo de ceasurile facute la comanda, de ceva vreme si Laco are un model care il face la comanda, Flieger Pro https://www.laco.de/en/watches/flieger-pro.
Workman

Mesaj de Workman »

Inca o informatie interesanta legata de Certina portocaliu prezentat mai sus: este certificat ISO 6425

Am cautat si eu pe net sa vad ce presupune si cu ce se mananca...ia cititi la ce a fost supus saracul cesulet:

https://www.palisadejewelers.com/resour ... e-watches/

:shock: :shock: :shock: :o :o :o
Mircea

Mesaj de Mircea »

Emil68 scrie:Imagine
L-ai furat de il prezinti asa din lateral?!

Baga niste poze ca lumea, sa il vedem si noi ca (,) cred e misto vechitura! :D
Scrie răspuns