Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Claudiu scrie:Telescoapele cred ca sunt de gasit la orice ceasornicar.Nu cred ca sunt asa o problema de gasit.De preferat cele de 1,8mm grosime.
Multumesc! Nu era problema de gasit, ci mai mult de informarea mea. N-am vrut sa cumpar ceva ieftin si din material prost, sa ma trezesc cu ceasul de pamant.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Da, de acolo sa fixează , iar de pe inelul/rama exterioara se trage/armează ceasul
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Faptul că are montată brățară veche de la firma Gay Frerres, am vrut să văd și ce mecanism are dar cu foarte mare greutate, totuș am reușit să-l deschid.