Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Multumesc!
-
impala2328
+1!impala2328 scrie:Foarte frumos, felicitari
Multumesc frumosimpala2328 scrie:Foarte frumos, felicitari
Gata si perioada de testare, in mai mult de o luna nu am desfacut remontorul decat pentru potrivirea datei la 01.05, iar daca adunati abaterile, observati ca ceasul arata ora azi cu 3” mai putin decat pe 17.04.
Carcasa si bratara nu au absolut nici o zgarietura, ceasul fiind utilizat la greu, diashield-ul isi face datoria constiincios. Lumibrite tine toata noaptea, si este foarte sensibil, se incarca la cea mai mica sursa de lumina, iar forma aratatoarelor si indicilor ajuta si mai mult la vizibilitate pe intuneric.
Despre comoditate nu mai vorbesc, bratara de 20mm latime si carcasa slim contribuind din plin la aceasta.
Concluzia finala: un “in house” reusit total, in bugetul “pandemic” de 812€, achizitie de la B&B, eu sunt foarte multumit. Reduceri ca in acea perioada nu cred sa mai fie asa curand.
O zi frumoasa tuturor.

Carcasa si bratara nu au absolut nici o zgarietura, ceasul fiind utilizat la greu, diashield-ul isi face datoria constiincios. Lumibrite tine toata noaptea, si este foarte sensibil, se incarca la cea mai mica sursa de lumina, iar forma aratatoarelor si indicilor ajuta si mai mult la vizibilitate pe intuneric.
Despre comoditate nu mai vorbesc, bratara de 20mm latime si carcasa slim contribuind din plin la aceasta.
Concluzia finala: un “in house” reusit total, in bugetul “pandemic” de 812€, achizitie de la B&B, eu sunt foarte multumit. Reduceri ca in acea perioada nu cred sa mai fie asa curand.
O zi frumoasa tuturor.

Mecanismul 6R15 isi spune si aici cuvantul.....
-
Oftalmologul
Ce model de Seiko este?
E superb, multumesc
E superb, multumesc
Sunteți oftalmolog doar pe internet sau și în viața de zi cu zi?Oftalmologul scrie:Ce model de Seiko este?
E superb, multumesc
Clipper, fii ingaduitor te rog, recunosc cu mana pe inima ca scriu urât...
Modelul este SPB051J1.
Modelul este SPB051J1.
-
valentin1234
Spectaculos Citizen, felicitari Clipper, sa-l porti sanatos
Scrie si 2 vorbe, ca-i gratis 
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Azi mi-a ajuns nebunia asta

-
mihai.moldovan