Hai ca data poate nici eu nu o setez de fiecare data(doar teoretic,pt ca practic nu se-ntampla niciodata),dar cum viata mea-l purtati cu folii pe bratara??
Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Frumos ceasul dar cureaua e din alta poveste 
Multam, pana scurtez bratara, e buna si asta de la Romchrono, dupa aceea mai vad eu, e timp destul...
E de inteles, e mare bucuria 
Cam e
, din mai multe motive...primul, am avut mari emotii pentru ca s-a “ratacit” coletul vreo doua zile in brambureala actuala...apoi, nivelul acesta de finisaj la un Seiko pentru mine e ceva nou, nu mai spun de aspectul vintage dat de bezelul zimtat tip moneda si de safirul bombat cu efectul de lupa...acesta din urma l-am mai apreciat la Oris Diver, dar nu suport sellita&comp si powermaticele, mai bine un 6R15 sanatos.
Tin sa precizez ca bratara este super bine gandita la 20mm la anse cu 18mm la deployant, nici nu imi faceam probleme dealtfel, chiar daca nu am putut proba inainte ceasul nicaieri. Si oricat as indoi incheietura, remontorul la 3 nu deranjeaza. Ceasul are aproape 14mm in descriere, dar in realitate apare ca fiind super slim pentru un diver automatic. Nu vreau sa-l ridic in slavi, dar japonezul stie el ce face cam de fiecare data la carcase in privinta comoditatii, incepand de la Turtle...
Pe mine m-au atras din prima indicii orari care nu mai sunt tip bulina, ca ma saturasem de aceeasi “ciorba” la divere, dar nu si de divere in sine
Parti negative? Nimic, evident! 
Tin sa precizez ca bratara este super bine gandita la 20mm la anse cu 18mm la deployant, nici nu imi faceam probleme dealtfel, chiar daca nu am putut proba inainte ceasul nicaieri. Si oricat as indoi incheietura, remontorul la 3 nu deranjeaza. Ceasul are aproape 14mm in descriere, dar in realitate apare ca fiind super slim pentru un diver automatic. Nu vreau sa-l ridic in slavi, dar japonezul stie el ce face cam de fiecare data la carcase in privinta comoditatii, incepand de la Turtle...
Pe mine m-au atras din prima indicii orari care nu mai sunt tip bulina, ca ma saturasem de aceeasi “ciorba” la divere, dar nu si de divere in sine
- controller
If time is money, I'll spend my money on time.
-
valentin1234
Frumos Atlantic! Cred ca merita o reconditionare profesionala acea carcasa.....
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)