Aaa...vad ca doi-dintre-noi ''o ard deja in gasca''
Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Asta imi place la Zar... spui Zar, te gandesti la Citizen, quart high level, big date, iar culoarea albastra - aproape obligatoriu. Felicitari Zar, ceva cuvinte despre big date-ul asta?
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
Iov Bogdan
Mersi. Citizen cal. E310 - Perpetual Calendar. Afisaj pe 2 discuri, motor ultra-sonic (x2) individual pt. fiecare disc. Are in total 4 motoare, celelalte 2 tip step-motor (pas cu pas) sunt pt. ora + minute (1) si secundar (1). Caracterele la afisaj si fereastra la data sunt de 8x mai mari decat cele standard. Cea mai frumoasa fereastra (rama metalica) - dupa gustul meu si foarte ingrijit lucrata. Din pacate modelul exista doar cu cadran alb si negru. As fi vrut o anumita nuanta de albastru metalizat. Evident tot farmecul lui este Big Date + PC, altfel ar fi fost un ceas comun. Made in Japan.catalin.v scrie:Felicitari Zar, ceva cuvinte despre big date-ul asta?
AR1070-56E
Uitasem ceva foarte important (cel putin pt. mine) : bratara cu zale pline, inclusiv end-links.
AR1070-56E
-
Legionaru'
- flexibil29
Merci! Foarte bine lucrat! Nu ma mir ca au avut ambitia ca in primii 10 ani sa intre in top 10 pentru ca in urmatorii sa ajunga in top 5 (care o fi acela?)flexibil29 scrie:Achraf scrie:FP 1270
FRUMOS , FELICITARI ! L-am mai vazut dar........ nu ma pot abtine
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire