Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
-
valentin1234
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"V" de la victoryvalentin1234 scrie:@Achraf - geniala poza! Sa-ti traiasca!
Valentin,ce are Mido la bord,2824-2 ?
-
valentin1234
2836 - Eta/SG au certificat probabil cateva mii o data - majoritatea au ajuns in Mido.....cateva in Tissot...s.a.m.d.Valentin,ce are Mido la bord,2824-2 ?
E probabil ultimul tren pentru cine vrea un clasic 28.....cronometru. Noile colectii sunt toate cu "Powermatic"........
De altfel, ca fapt divers, in outlet-ul SG de unde l-am luat aveau cam 400 modele Tissot, Certina, Mido si Hami...
Am gasit fix 7 ceasuri cu 2824.......restul toate erau cu "Powermatic"......
Cine nu are incredere in noul mecanism....si nu are bani de Panerai
Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Merci Seba & Valentin!
Eu voiam sa fac o poza clasica, dar Mr. Alvin si-a bagat degetelele in cadru si a iesit ... ce se vede!
Cum ii spuneam si lui Mihai Moldovan, Alvin inca nu stie de ETA vs. in-house, e deocamdata pe modul "bumper"!
Eu voiam sa fac o poza clasica, dar Mr. Alvin si-a bagat degetelele in cadru si a iesit ... ce se vede!
Cum ii spuneam si lui Mihai Moldovan, Alvin inca nu stie de ETA vs. in-house, e deocamdata pe modul "bumper"!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire