Eco-Drive vs. Kinetic
Re: Eco-Drive vs. Kinetic
14 ani??? Si nu a fost in service niciodata? Nu se poate. Stau si ma intreb daca tehnologia kinetica nu este cumva desueta... Totusi Seiko continua sa produca ceasuri kinetice si cred ca exista un oarecare interes pentru ele.
De ce as minti? Nu a fost deschis niciodata acel ceas si nici bateria acumulator nu a fost schimbata, are 15 ani acum 
-
rochester21
Eu ma pricep(oare?). Eco-drive castiga detasat, stai ~10(+) ani fara probleme, la seiko tehnologia e putin mai complicata si mai putin fiabila.Iulian scrie:Mie NU imi plac marcile elvetiene ci cele japoneze.
Desi sunt fan SEIKO vreau un versus intre cele 2 tehnologii cu plusuri si minusuri de la cineva care se pricepe.
Eu de cateva luni bune am si asa ceva: https://www.japora.ro/ceas-barbatesc-ca ... ugh-solar/ Primul meu solar.
Cand l-am primit era pe HI, si acum este la fel, il port rar, poate o data pe saptamana, il tin intentionat cu fata ferita de lumina cat sta, si tot pe Hi este, este un ceas destul de destept, m-am indragostit oarecum de ceasurile solare, si maine i-mi vine si un G solar : https://www.japora.ro/catalogsearch/res ... W310D-1AER
Daca si ala este la fel, ma declar multumit.
Momentan ma tem oarecum de marimea G-ului, este imens... Singurul ceas probat pana acum care pare mare pe mana mea...
Cert este ca Kinetic nu vreau, in loc de kinetic am automatice, si ma simt mult mai ok. Si cu solarul m-am gandit mult pana sa il cumpar pe primul.
Cand l-am primit era pe HI, si acum este la fel, il port rar, poate o data pe saptamana, il tin intentionat cu fata ferita de lumina cat sta, si tot pe Hi este, este un ceas destul de destept, m-am indragostit oarecum de ceasurile solare, si maine i-mi vine si un G solar : https://www.japora.ro/catalogsearch/res ... W310D-1AER
Daca si ala este la fel, ma declar multumit.
Momentan ma tem oarecum de marimea G-ului, este imens... Singurul ceas probat pana acum care pare mare pe mana mea...
Cert este ca Kinetic nu vreau, in loc de kinetic am automatice, si ma simt mult mai ok. Si cu solarul m-am gandit mult pana sa il cumpar pe primul.
Timpul este prietenul sau dusmanul nostru.
Si eu am un Seiko Premier kinetic perpetual care din 2008 functioneaza fara probleme si fara sa fi intervenit asupra acumulatorului.
Mai am si alti prieteni care au acelas model de ceas de cand a aparut pe piata si toti sunt incantati de el (nu au avut probleme si nici nu au schimbat acumulatorii in tot acest timp)
Eu unul sunt foarte multumit de tehnologia kinetica.
Mai am un Seiko direct drive de cand a aparut pe piata (cativa ani buni care se comporta la fel de bine), alta tehnologie tot avansata zic eu.
Respect pentru Seiko;)
Stima!
Mai am si alti prieteni care au acelas model de ceas de cand a aparut pe piata si toti sunt incantati de el (nu au avut probleme si nici nu au schimbat acumulatorii in tot acest timp)
Eu unul sunt foarte multumit de tehnologia kinetica.
Mai am un Seiko direct drive de cand a aparut pe piata (cativa ani buni care se comporta la fel de bine), alta tehnologie tot avansata zic eu.
Respect pentru Seiko;)
Stima!