Ultima achizitie
- flexibil29
Re: Ultima achizitie
Cel mai frumos model de Tudor,parerea mea
Felicitari!
Felicitari!
-
valentin1234
Nu stiu, sunt eu nebun sau nu sesizeaza niciun moderator bataia asta de joc cu nicola56?!!?
Macar schimbati titlul topicului: "ceasuridemanapunctro de la nicola56", pentru ca "Ultima achizitie"
pare usor deplasat in conditiile date!
Cam cata obraznicie toleram pe ceasornicar?
Multumesc!
Macar schimbati titlul topicului: "ceasuridemanapunctro de la nicola56", pentru ca "Ultima achizitie"
pare usor deplasat in conditiile date!
Multumesc!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
- calin gabi
E ultimul luat din targ, tot achizitie se numeste!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Pai probabil pina cand Nicola o sa ii faca o oferta de cumparare pina si lui Claudiu!valentin1234 scrie:Nu stiu, sunt eu nebun sau nu sesizeaza niciun moderator bataia asta de joc cu nicola56?!!?
Si ce nu-ti convine?
Uite cati aplaudaci are Nicola primprejur!
Hai, valea si tie!
Nu credeam ca o sa vina vremea cand o sa imi fie dor de LM!!!
Pam-pam!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
Alexvintage
Dor de LM?
Chiar si pentru un adept convins al esteticii lui Pier Paolo Pasolini, depasirea masei critice duce doar la antivomitive sau purgative.
Chiar si pentru un adept convins al esteticii lui Pier Paolo Pasolini, depasirea masei critice duce doar la antivomitive sau purgative.
-
valentin1234
Nu credeam ca o sa vina vremea cand o sa imi fie dor de LM!!!
Lasand gluma la o parte, cred ca un moderator ii poate atrage atentia - in privat - acestui Nicola ca postarile
lui seamana prea mult cu anunturile de pe ceasuridemana si ca nu asta-i scopul ceasornicar.ro...asa....discret, fara
prea multe valuri....discutii.....contre.....zic.....
Oricum, contributia colegului la forum e egala cu zero.....si, din pacate, atat regulile generale cat si cele de bun simt
trebuie uneori clar explicate.....nu-i asa? Noi vrem indreptarea pacatosului
Nu am nimic in mod special cu omu', mai mult chiar, la unele postari - cu text - ale domniei sale rad cu lacrimi....si ar
fi pacat sa pierdem o asemenea sursa de tonica desfatare......
Scuze colegilor pentru off-topic....
Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Cum zicea si Valentin, si eu sunt de parere ca chatul mai bine sa se apropie de unul "cult" decat de unul de "mahala""
Ceasuridemana.ro ma dezgusta, cum poate cineva promova in asa fel replicile?:(
Ceasuridemana.ro ma dezgusta, cum poate cineva promova in asa fel replicile?:(
Eu vad lucrurile ca si cum am fi toti musafirii d-lui Claudiu la o discutie despre ceasuri, iar unii dintre musafiri au creat o “bisericuta” si barfesc intr-un colt un musafir mai in varsta...in loc sa socializeze normal, sa invete lucruri si sa se simta bine in comunitate, sa aprecieze ceasurile si mecanismele, aceste mici bijuterii care pentru noi au devenit pasiune, sa ajute pe altii care vor astfel de lucruri. Si pana la urma nu toti oamenii au avut sansa de a se specializa in diverse scoli, si nimeni nu s-a nascut invatat, eu unul in fiecare zi observ ca mai am cate ceva de invatat de la viata.
Si mai e o treaba, e foarte simplu sa te ascunzi in spatele unui pseudonim si sa dai cu pietre...
Eu propun sa fim mai intelegatori cu aproapele si sa ne vedem linistiti de pasiunea noastra, fara a deranja pe altii, sa fie o placere in continuare sa discutam despre ceasuri, va multumesc.
Si mai e o treaba, e foarte simplu sa te ascunzi in spatele unui pseudonim si sa dai cu pietre...
Eu propun sa fim mai intelegatori cu aproapele si sa ne vedem linistiti de pasiunea noastra, fara a deranja pe altii, sa fie o placere in continuare sa discutam despre ceasuri, va multumesc.
Alexvintage scrie:Dor de LM?
Hai ca a prins un pic glumitza mea ...valentin1234 scrie:Nu credeam ca o sa vina vremea cand o sa imi fie dor de LM!!!![]()
![]()
Daaaa....cum tragea el cu arcul.....zvarrrrr!!!.....drept in inima dusmanului.....imaginar
![]()
Lasand gluma la o parte,
Spor!
Armata Salvarii mai lipsea din peisaj ...
Bleah!

O mica bijuterie ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Un punct de vedere continand doza de toleranta si empatie pe care-ar trebui s-o avem unii fata de altii , inclusiv pe acest forum..in definitiv ,,elitistii,,-s ,,elitisti,,-lautarii-d lautari...hai sa ,,omoram,, lautarii....Emil68 scrie:Eu vad lucrurile ca si cum am fi toti musafirii d-lui Claudiu la o discutie despre ceasuri, iar unii dintre musafiri au creat o “bisericuta” si barfesc intr-un colt un musafir mai in varsta...in loc sa socializeze normal, sa invete lucruri si sa se simta bine in comunitate, sa aprecieze ceasurile si mecanismele, aceste mici bijuterii care pentru noi au devenit pasiune, sa ajute pe altii care vor astfel de lucruri. Si pana la urma nu toti oamenii au avut sansa de a se specializa in diverse scoli, si nimeni nu s-a nascut invatat, eu unul in fiecare zi observ ca mai am cate ceva de invatat de la viata.