Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
stylus

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de stylus »

.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:22 de către stylus, modificat 1 dată în total.
edisitaru

Mesaj de edisitaru »

Emil68

Mesaj de Emil68 »

“Avatar” 8)

Imagine
Zar

Mesaj de Zar »

Imagine
AR1070-56E
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Imagine
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Imagine
Mircea

Mesaj de Mircea »

Ceasul asta a ajuns la un prieten care s-a indragostit de el. Greu de gasit un Zenith de 37mm din anii 1950 in starea asta.
Astazi, l-am pus din nou la mana si i-am zis ca daca il vinde vreodata il cumpar inapoi.

Imagine
mihai.moldovan

Mesaj de mihai.moldovan »

Frumos, frumos Zenith-ul.
I lost faith in humanity.
flexibil29

Mesaj de flexibil29 »

Achraf scrie:
flexibil29 scrie:Doar 12 km de alergare ? Hm........., slabut ! :wink: Eu alerg 1km .....de bere :lol:
" Doar 12 km ... atat s-a putut, pe un circuit format din 3 ture x 4 km (o tura avea 2 km urcare / rampa si 2 km panta / coborare) cu o panta medie de 3%, dar cu "bucati" de 150-200m cu panta de 9-10%. La final doar la bere mai imi era gandul, chiar daca era ora 9 dimineata!
Iar cand faci antrenamente "Back-to-back" sa vezi ce bune sunt 2 felioaie de pepene dupa (ca surogat de bere!). "

Felicitari pentru PIAGET , imi place ! Felicitari de asemenea si pentru perseverenta in antrenament , eu nu am mai alergat un km de cel putin 3 ani :lol: Sincer sa fiu cand ti-am citit la inceput descrierea traseului am avut tendinta sa pun mana pe calculatorul stiintific , ma asteptam sa trebuiasca sa calculez si cosinus :lol: :wink:
seba

Mesaj de seba »

Vintage......

Imagine
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

flexibil29 scrie: Felicitari pentru PIAGET , imi place ! Felicitari de asemenea si pentru perseverenta in antrenament , eu nu am mai alergat un km de cel putin 3 ani :lol: Sincer sa fiu cand ti-am citit la inceput descrierea traseului am avut tendinta sa pun mana pe calculatorul stiintific , ma asteptam sa trebuiasca sa calculez si cosinus :lol: :wink:
Merci pentru felicitari, Piaget-ul respectiv este o pasare extrem de rara printre modelele Gouverneur si celelalte echipate cu 9P/ 9P1.

Cat despre respectiva alergare/
imi ridicasi mingea la fileu/
profit de ea sa ma dau mare/
[si nu de Piaget-ul jubileu!]

Si eu era gata sa pun mana pe calculator si pe trigonometrie, doar ca am goagaluit un pic si am gasit asta:
https://www.calculator.net/triangle-calculator.html

Traseul e mai dificl decat apare pe schemele de mai jos, efortul de a urca pantele abrupte dand senzatia ca urci continuu (desi, dupa cum se vede, erau si portiuni de coborare, chiar daca urcarea era constanta):

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Mai sus e antrenamentul de duminica, sambata am facut unul similar, dar pe 14 km si un pic mai incet.

Si daca tot am inceput sa ma dau mare, uite cum arata un antrenamet de intervale (10 x 280 m in rampa, Parcul Carol):

Imagine
Imagine
Imagine

Astea au fost niste intervale moderate, pentru ca imi simteam picioarele cam obosite, asa ca primele 9 le-am facut la 66-67 sec, apoi pe ultimul, incalzit bine fiind, l-am alergat la 53s :wink: !
Asta mi-a dat o idee: sa incerc sa dobor recordul de pe Strava pe "tura mare in Carol" (2150 m, cu rampa / panta), care era de 8m07s. Zis si facut! Ieri m-am incalzit nitzelus si ... am oprit cronometrul cu 20 sec mai repede: 7:47! :wink:

De-aici mi-au venit alte idei legate de recordurile de pe Strava din Parcul Carol si Parcul Tineretului ...

Hai ca v-am off-topicuit destul!

Azi se poarta vintage, Heuer Carrera Automatic Chronograph, cal. 12 micro-rotor ;-)!

Imagine
Emil68

Mesaj de Emil68 »

La drum de seara...

Imagine
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Imagine
Scarface

Mesaj de Scarface »

Imagine
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Astăzi se poartă vintage homage skeleton!

Imagine
Imagine
Scrie răspuns