Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Seiko Presage Starlight LE [/b]

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Facai forever! Acest Untold al orologeriei....
-
Alexvintage
danny scrie:Facai forever! Acest Untold al orologeriei....
Untold sau Neversea... trebuie sa recunosc ca e un ceas interesant. nu neaparat ca mecanism... dar cadranul e foarte interesantAlexvintage scrie:danny scrie:Facai forever! Acest Untold al orologeriei....
Ceasoholic
slava tie Facai un targ intre targuri ...unde chilipirurile curg nesfarsite ...si ceasurile sunt mai mari decat pepenii de Dabuleni
SEIKO (SRPC15K1):
http://easternwatch.blogspot.com/2018/0 ... c13k1.html
- mecanism automatic 4R36 cu hack, hand winding si 24 de rubine
- geam hardlex (din pacate)
- WR100m
- scrie "Limited Edition" pe geamul de pe spate, dar japonezii nu au scris si un numar de referinta. In linkul de mai sus autorul articolulul spune ca s-au facut 1969 de exemplare.

http://easternwatch.blogspot.com/2018/0 ... c13k1.html
- mecanism automatic 4R36 cu hack, hand winding si 24 de rubine
- geam hardlex (din pacate)
- WR100m
- scrie "Limited Edition" pe geamul de pe spate, dar japonezii nu au scris si un numar de referinta. In linkul de mai sus autorul articolulul spune ca s-au facut 1969 de exemplare.

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Facut dupa modelul asta din 1969 zis si "UFO":

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
- flexibil29

Cumparat de curand insa parca mi s-ar parea mai ok daca ultima za a bratarei ( cea dintre anse ) ar fi polisata mat . Asa lucioasa parca imi pare ca nu face corp comun cu ceasul. Ce perere aveti ? Necazul este ca nu gasesc referinta aceasta ca sa vad cum era polisata original
- calin gabi
Frumos Omega, eu as polisha toata bratara mat in tonul ceasului, scapi de toate zgarieturile.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
- flexibil29
Multumesc Mircea si Calin . Catarama este polisata exact ca in poza prezentata de Mircea. Ca sa polisez intreaga bratara in mat ........, nu prea imi surade ideea chiar daca scap de stresul zgarieturilor fine pentru ca din ce am mai vazut pe net la bratari relativ asemanatoare se pare ca s-a folosit polisarea in doua tonuri, ceea ce nu gasesc este cum sa polisez ultima za dintre anse
-
impala2328