Ce purtati astazi ?
- calin gabi
-
valentin1234
Re: Ce purtati astazi ?
DA, si mie-mi place ce a iesit! Patina cadranului e superba.
Felicitari, sa-l porti cu placere
.....si mandrie! Lemania....presupun 
Felicitari, sa-l porti cu placere
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Valjoux mai sigur.
-
valentin1234
Sau Venus 178
Nu mai conteaza, e frumos tare.....
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Da Valentin. Venus 178...valentin1234 scrie:Sau Venus 178![]()
Nu mai conteaza, e frumos tare.....
Ceasul l-am gasit intr-o stare deplorabila... practic toata partea de chronograf lipsea; bezelul interior (gradat) lipsea; pusher, aratatoare...
Greu de gasit componente, desi se potrivesc multe de la Venus 175... Dar cu rabdare am gasit cam tot... desi nu e chiar totul 100% original (breitling).
In fine... vorba francezului Ghoete care a scris mica serenada: "Long and costly project" Dar a meritat.
Si ca tot veni vorba.. chiar vroiam sa va intreb si pe voi: Atunci cand, cu eforturi, rabdare si perseverenta, reusesti sa readuci la viata un ceas, la o adica, iti mai vine sa-l mai dai? La mine raspunsul este negativ cu siguranta, mai ales pentru acest ceas.
Ceasoholic
@Achraf
Frumos Ch.Ward... Eu salivez dupa asta: https://www.christopherward.co.uk/watch ... -me109-spc
Imi place mult cum au pastrat design-ul cronografelor de bord de pe Me109
Frumos Ch.Ward... Eu salivez dupa asta: https://www.christopherward.co.uk/watch ... -me109-spc
Imi place mult cum au pastrat design-ul cronografelor de bord de pe Me109
Ceasoholic
Dar pisica ... de pisica nu zici nimic?mihaieros scrie:@Achraf
Frumos Ch.Ward...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
valentin1234
Pisica e superb-fabuloasaAchraf scrie:Dar pisica ... de pisica nu zici nimic?mihaieros scrie:@Achraf
Frumos Ch.Ward...
Nahhhh.....e pisica Cleopatrei, primita de la Cezar, la schimb cu ceasul antic al lui Nic-ola

(C. Brancusi)
(C. Brancusi)