Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Blowup

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de Blowup »

Ba, nu e ciudat “ ca te sesisezi” doar dupa posturile mele. Vezi “ citate” poze mai mari postate de altii pe care nu le “vezi” ! Ai o problema , frustrarea a devenit obsesie ! Daca incerc redimensionare prin Tiny Pic nu se incarca, daca las dimensiunea originala se incarca foarte greu spre deloc . Am facut greseala sa schimb iP 6 cu 8 si poate ca asta e noua problema , se va rezolva cumva. Toleranta e cuvantul care te depaseste cu desavarsire. La mine pozele de vad mari dar incadrate in ecran fara a deranja. Pentru mine poti utiliza cu incredere “ ignore/neagreat/ ori ce mai este” si nu mai deranjez. Om de nimic !
Tokoloshe ... snobletea obliga.
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Blowup scrie: Baieti, eu nu vand nimic ,nici pe fata nici pe dos ( in ciuda ofertelor primite prin MP).
Nu ma refeream la tine. De unde samsareala daca tu nu faci diferenta intre un mecansim german si unul elvetian si consideri mizeria aia cu greseli de scriere drept Swiss Made?
Blowup

Mesaj de Blowup »

cataradoi scrie:
Blowup scrie: Baieti, eu nu vand nimic ,nici pe fata nici pe dos ( in ciuda ofertelor primite prin MP).
Nu ma refeream la tine. De unde samsareala daca tu nu faci diferenta intre un mecansim german si unul elvetian si consideri mizeria aia cu greseli de scriere drept Swiss Made?
Chiar nu este nevoie sa continuam asta. Sa fie rusesc , produs de KGB cum doresti matale! Ai castigat, sunt vax albina in comparatie cu tine ! Felicitari!
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Ti-am mai spus de cel putin doua ori. GRU, nu KGB.
Blowup

Mesaj de Blowup »

cataradoi scrie:Ti-am mai spus de cel putin doua ori. GRU, nu KGB.
GRU , imi cer scuze cu plecaciuni!
Blowup

Mesaj de Blowup »

Cu ajutorul cuiva tolerant de aici ! Sper ca dimensiunea este ok. Imagine
flexibil29

Mesaj de flexibil29 »

Asa parca ai mai intrat si tu in rand cu lumea . Bravo ! Ai vazut ca se putea , ce era asa greu ?
Blowup

Mesaj de Blowup »

Blowup scrie:Cu ajutorul cuiva tolerant de aici ! Sper ca dimensiunea este ok. Imagine
Revenind la subiect...
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Blowup scrie:Stergeti mai! Teleormanizati tot !
Blowup scrie:Ai probleme bai! Imi urmaresti “ activitatea” ca un pervers/ obsedat !
Blowup scrie:Ba, nu e ciudat “ ca te sesisezi” doar dupa posturile mele. [...] Om de nimic !
Lucian, parca erai de prin Mures ... da' exprimarea matale ma face sa cred ca te-ai mutat in Teleorman ... :?

De multe ori ne incanti cu ceasuri minunate, deci ar fi pacat sa primesti vreo interdictie pentru limbaj de Teleormaidan ...

PS. Minunat GP-ul!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Imagine
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Blowup

Mesaj de Blowup »

Mda , asteptam si asta. Lipseste doar unul si cercul este inchis. Pentru exprimare imi cer scuze , se pare ca asta-i limba pe intelesul miticilor. In rest , numai de bine. Girard Perregaux este cu adevarat frumos ! Revin la subiect chiar daca o luati mereu pe aratura !
Blowup

Mesaj de Blowup »

Blowup scrie:
Blowup scrie:Cu ajutorul cuiva tolerant de aici ! Sper ca dimensiunea este ok. Imagine
Revenind la subiect...
La subiect !!!
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Si o ultima ipostaza a “japonezului” malayezian...sa nu dati cu pietre, va rog...

Imagine
Baroc

Mesaj de Baroc »

Suntem oameni civilizati , nu aruncam cu pietre sau cu ghete , dar dovediti o crasa lipsa de masura si de bun-simt .
Blowup

Mesaj de Blowup »

Imagine
Scrie răspuns