Asta nu este mare ?nicola56 scrie:Luat azi din targul de la Facai ( craiova )
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Tokoloshe ... snobletea obliga.
?????? Pentru comparatie , asa au fost si cele sterse. Daca nu reveniti asupra deciziei aberante imi pare rau . Intelepciune va doresc !
- flexibil29
NU ! ASTA NU ESTE MAREBlowup scrie:Asta nu este mare ?nicola56 scrie:Luat azi din targul de la Facai ( craiova )
Da astea sunt!!!!!! Ai probleme bai! Imi urmaresti “ activitatea” ca un pervers/ obsedat !Blowup scrie:????????cri.2002 scrie:
Astea sunt mari, intr-adevar.
Dar cel care le-a postat are doua atuuri: un ceas remarcabil si bun simt. Lucruri rare impreuna pe acest forum. Si mai are ceva: nu este ostentativ si nu cauta mereu galceava.
Avand in vedere suma acestor atribute, pe mine unul nu ma deranjeaza sa dau scroll sau zoom out daca vreau sa vad ceasul.
Dar cel care le-a postat are doua atuuri: un ceas remarcabil si bun simt. Lucruri rare impreuna pe acest forum. Si mai are ceva: nu este ostentativ si nu cauta mereu galceava.
Avand in vedere suma acestor atribute, pe mine unul nu ma deranjeaza sa dau scroll sau zoom out daca vreau sa vad ceasul.
Deci ramanem inglodati in subiectivism si manifestam asta prin atacuri la persoana! Teleormanizare placuta!
Hai, lasa, nu te mai alinta. Este absolut evident ca iti place sa faci flama pe forum. Tu te plangi?
Absolut evident, imbatranim si “ne copilarim”. Sunt strivit de dimensiunea personalitatii dumneavoastra. Va rog sa ma iertati si sa ma tolerati. Ma inclin cu supusenie.
felicitari ptr ceas, e f frumos.furious scrie:inseamna ca eu daca am dat 7800 am luat o mare mare teapa ?? lista de asteptare e de 18 luni..
De cand l-am luat stau numai cu el pe mana..e ceva deosebit intradevar , domnilor !!
unde astepti un an si jumate ca sa iei Submariner?
Ca sa l cumperi cu 7800 stai 18 luni, poți sa l cumperi mai ieftin dacă vrei dar trebuie sa aștepți mai puțin. 
Ok, deci, pana la urma, unde e asteptarea asta? In Romania?
Stiu ca in UK se astepata. Totul este o “smekerie” de marketing pe care Rolex o aplica de multi ani.
Mai noi, unii dealeri conditioneaza doritori unui model f cerut: Daytona, Hulk sau SkyD otel, sa cumpere un DJ tt cat stau si asteapta. O ciolanie la care unii “pun botul”.
Alti dealeri au vandut si vand Daytona ceramic la suprapret. Oficial e 12.400 usd si ei cer 14-16k. Ca e cerere mare si multora nu le pasa de diferenta.
Ideea e ca nu trebuie sa astepti deloc ptr un Sub. Sa ai banii, ca modelul se gaseste la vanzare in multe locuri destul de accesibile. Ma refer, desigur, la dealeri autorizati sau reprezentante oficiale.
Stiu ca in UK se astepata. Totul este o “smekerie” de marketing pe care Rolex o aplica de multi ani.
Mai noi, unii dealeri conditioneaza doritori unui model f cerut: Daytona, Hulk sau SkyD otel, sa cumpere un DJ tt cat stau si asteapta. O ciolanie la care unii “pun botul”.
Alti dealeri au vandut si vand Daytona ceramic la suprapret. Oficial e 12.400 usd si ei cer 14-16k. Ca e cerere mare si multora nu le pasa de diferenta.
Ideea e ca nu trebuie sa astepti deloc ptr un Sub. Sa ai banii, ca modelul se gaseste la vanzare in multe locuri destul de accesibile. Ma refer, desigur, la dealeri autorizati sau reprezentante oficiale.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire