Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Ba, nu e ciudat “ ca te sesisezi” doar dupa posturile mele. Vezi “ citate” poze mai mari postate de altii pe care nu le “vezi” ! Ai o problema , frustrarea a devenit obsesie ! Daca incerc redimensionare prin Tiny Pic nu se incarca, daca las dimensiunea originala se incarca foarte greu spre deloc . Am facut greseala sa schimb iP 6 cu 8 si poate ca asta e noua problema , se va rezolva cumva. Toleranta e cuvantul care te depaseste cu desavarsire. La mine pozele de vad mari dar incadrate in ecran fara a deranja. Pentru mine poti utiliza cu incredere “ ignore/neagreat/ ori ce mai este” si nu mai deranjez. Om de nimic !
Tokoloshe ... snobletea obliga.
Nu ma refeream la tine. De unde samsareala daca tu nu faci diferenta intre un mecansim german si unul elvetian si consideri mizeria aia cu greseli de scriere drept Swiss Made?Blowup scrie: Baieti, eu nu vand nimic ,nici pe fata nici pe dos ( in ciuda ofertelor primite prin MP).
Chiar nu este nevoie sa continuam asta. Sa fie rusesc , produs de KGB cum doresti matale! Ai castigat, sunt vax albina in comparatie cu tine ! Felicitari!cataradoi scrie:Nu ma refeream la tine. De unde samsareala daca tu nu faci diferenta intre un mecansim german si unul elvetian si consideri mizeria aia cu greseli de scriere drept Swiss Made?Blowup scrie: Baieti, eu nu vand nimic ,nici pe fata nici pe dos ( in ciuda ofertelor primite prin MP).
Ti-am mai spus de cel putin doua ori. GRU, nu KGB.
GRU , imi cer scuze cu plecaciuni!cataradoi scrie:Ti-am mai spus de cel putin doua ori. GRU, nu KGB.
Cu ajutorul cuiva tolerant de aici ! Sper ca dimensiunea este ok. 

- flexibil29
Asa parca ai mai intrat si tu in rand cu lumea . Bravo ! Ai vazut ca se putea , ce era asa greu ?
Revenind la subiect...Blowup scrie:Cu ajutorul cuiva tolerant de aici ! Sper ca dimensiunea este ok.
Blowup scrie:Stergeti mai! Teleormanizati tot !
Blowup scrie:Ai probleme bai! Imi urmaresti “ activitatea” ca un pervers/ obsedat !
Lucian, parca erai de prin Mures ... da' exprimarea matale ma face sa cred ca te-ai mutat in Teleorman ...Blowup scrie:Ba, nu e ciudat “ ca te sesisezi” doar dupa posturile mele. [...] Om de nimic !
De multe ori ne incanti cu ceasuri minunate, deci ar fi pacat sa primesti vreo interdictie pentru limbaj de Teleormaidan ...
PS. Minunat GP-ul!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Mda , asteptam si asta. Lipseste doar unul si cercul este inchis. Pentru exprimare imi cer scuze , se pare ca asta-i limba pe intelesul miticilor. In rest , numai de bine. Girard Perregaux este cu adevarat frumos ! Revin la subiect chiar daca o luati mereu pe aratura !
La subiect !!!Blowup scrie:Revenind la subiect...Blowup scrie:Cu ajutorul cuiva tolerant de aici ! Sper ca dimensiunea este ok.
Si o ultima ipostaza a “japonezului” malayezian...sa nu dati cu pietre, va rog...

Suntem oameni civilizati , nu aruncam cu pietre sau cu ghete , dar dovediti o crasa lipsa de masura si de bun-simt .