Cum ati aflat de acest forum (www.ceasornicar.ro) ?
-
moldovan_dan
Eu cautam pe Google informatii despre marca elvetiana Minerva deoarece am amintire de la tatal meu,Moldovan Ioan-mecanic precizie aparate de bord,un ceas achizitionat la nasterea mea(1952)si purtat toata viata de acesta!!!Cu ajutorul prietenilor de pe forum am aflat amanunte care nu prea aveam de unde sa le aflu si promit sa prezint fotgrafii mai in detaliu cu cadranul,mecanismul si capacul care are inscriptionat o serie!!!......Incerc sa iau legatura(nu prea am timp!!)cu dl.Stoian Alexandru-ceasornicarul de la atelierul aparate de bord,coleg cu tatal meu si,sper sa aflu amanunte despre acest ceas!!!.....si informatii despre ceasurile de bord de pe avioanele din perioada 1950-1970!!!....Va invit cu acest prilej sa vizitati site ul Aerodromul Pipera-cartea de oaspeti,unde veti gasi crampeie din anii de aur ai aviatiei Romane!!!!!
- peacemaker
Acum vreo doua luni in urma vroiam sa-mi cumpar un ceas mecanic. Am dat de un site care vindea f multe ceasuri replica si nu prea intelegeam conceptul de replica la acea vrem; Adica pt mine un ceas e un ceas, si replica mi se parea ca e tot un ceas, deci daca merge, are mecansim, deci de ce sa se chinuie cineva sa faca o replica cand poate sa faca unul pe bune.
In fine tot cautand conceptul de replica care pana atunci imi era necunoscut am dat peste acest forum. Si pot sa zic ca multumesc tuturor care au contribuit aici, pt ca m-am lecuit de a-mi lua ceva numit replica. Am inteles in cele din urma care sunt diferentele, asa ca am optat pt unul tot nou, mecanic rusesc pur sange.
In fine tot cautand conceptul de replica care pana atunci imi era necunoscut am dat peste acest forum. Si pot sa zic ca multumesc tuturor care au contribuit aici, pt ca m-am lecuit de a-mi lua ceva numit replica. Am inteles in cele din urma care sunt diferentele, asa ca am optat pt unul tot nou, mecanic rusesc pur sange.
Re: Cum ati aflat de acest forum (www.ceasornicar.ro) ?
Eu am ajuns pe acest forum din intimplare , acum vreo 10 zile , cautind ceva pe Google . Am privit .
... mi-a placut ...
...am revenit ..
...
Asta este !
Toate cele bune
Nicu
Asta este !
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
de la razvyy, vorbind de instalatii electrice mi-a aratat cateva ceasuri de buzunar pe care le avea la el, si de atunci m-am imbolnavit cu ceasornicar.ro .
Numai bine, si multumim Claudiu.
PS Claudiu noi iti dorim sanatate, dar sotiile cand ne striga sa venim in pat sper ca nu stiu cine-i proprietarul site-ului ca sa-i zica de dulce

Numai bine, si multumim Claudiu.
PS Claudiu noi iti dorim sanatate, dar sotiile cand ne striga sa venim in pat sper ca nu stiu cine-i proprietarul site-ului ca sa-i zica de dulce
-
Ritual
Din intamplare in cautari Google....
Sincer cautam de mult un site de acest fel...,fiind oarecum interesat .
ca un sfat ...ar trebui un pic de reclama.
Sincer cautam de mult un site de acest fel...,fiind oarecum interesat .
ca un sfat ...ar trebui un pic de reclama.
...pur si simplu...din greseala! 
Bine ai venit T-man! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Bine-ai venit!Sper sa gasesti lucruri interesante pe Forum! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people