Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
dandsoo
Membru Special

Re: Heroes and villains

Mesaj de dandsoo »

Si eu va multumesc pentru ajutor, a fost o reala placere.
Blowup

Mesaj de Blowup »

Multumesc Ebay (din 2005 ...)
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

De evitat.
Userul pruteanumarius de pe ceasuridemana.ro.
Ceas cu defect evident ce nu a fost mentionat in anunt si nici nu a fost spus de vanzator in convorbirea directa cu acesta.
theidle86

Mesaj de theidle86 »

heimdalg scrie:De evitat.
Userul pruteanumarius de pe ceasuridemana.ro.
Ceas cu defect evident ce nu a fost mentionat in anunt si nici nu a fost spus de vanzator in convorbirea directa cu acesta.
Imi pare rau ca nu am dat lista asta mai demult...Nr 22 este chiar pruteanumarius.

http://ceasuridemana.ro/lista-tzeparilo ... 83643.html

Bafta tuturor!
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Si pozitia 14 e interesanta.
Incognito82

Mesaj de Incognito82 »

:o
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Remuscari?
Incognito82

Mesaj de Incognito82 »

Da :lol: , nu mai pot dormi noaptea :wink:
bonheur

Mesaj de bonheur »

Fara suparare dar aroganta de care dati dovada fata de dorinta unui client de a cumpara un ceas de la dvs....nu face cinste acestui forum.
Cel putin, asa reiese din ce am vazut aici si pe cdm dar mai ales din comportamentul dvs.

Parerea mea.
Incognito82

Mesaj de Incognito82 »

ar trebui sa stau impasibil la atitudinea lui Alexclej de a ma da exemplu ca nu sunt un vanzator serios nu Bonheur?
Si asta ptr o lista facuta de un ciudat pe ceasuridemana.
Cine se simte inselat de mine poate apela la organele abilitate.
Faptul ca unii sunt frustrati vis-a-vis de povestioarele mele de pe ceasuridemana si m-au adaugat pe aceasta lista a rusinii e dezolant. Am semnalat acest aspect si aici pe forum mai demult... dar se pare ca vendetele personale si decredibilizarea unui membru ptr ca un individ este moderator se lasa fara repercursiuni..
Cel mai trist e ca Alexclej alias Alexvintage ma ataca fara un motiv intemeiat ..iar dvs va rog sa va abtineti de la rautati inutile dombule Bonheur.
Sunt membru de ceva vreme aici pe ceasornicar...si cred ca prin postarile mele am contribuit cu ceva bun in aceasta comunitate. Este nedrept sa ma dai exemplu de vanzator neserios Alexclej doar pe baza unor supozitii si fara a avea dreptul la aparare...referitor la ceasuridemana. Iar rolul moderatorului il stim cu totii...sa modereze...sa tempereze...
bonheur

Mesaj de bonheur »

Daca au fost rautati inutile in mesajul meu, imi cer scuze, nu asta a fost intentia.
Am spus doar ca din relatarile respective reiese un comportament de vanzator neserios iar in replicile dvs eu vad aroganta.

Dar e doar parerea mea, bazata pe acesti factori. Nu va cunosc, nu am interactionat niciodata. La o adica, nici nu ma intereseaza pe mine, personal. Era vorba despre cum vrem sa fim perceputi si acceptati in aceasta comunitate, inca frumoasa!
Incognito82

Mesaj de Incognito82 »

scuzele iti sunt acceptate, m-am aprins si eu destul de repede..
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Stimate d-le Ratza,
datorita precedentelor anilor anteriori, in indatoririle moderatorilor intra si mentinera unui climat de corectitudine prin excluderea tzeparilor de pe forum. In acest spirit s-a facut semnalarea.
Ca persoana serioasa ce va considerati ar fi fost de asteptat sa solicitati stergerea unei asemenea consemnari de pe "ceasuri de mana". Faptul ca nu ati facut-o si afirmativ nici nu va pasa de ea, denota multe.
Iar daca va simtiti persecutat si mai auziti eventual si voci... chiar nu va putem ajuta.
revival

Mesaj de revival »

Domnule moderator,
daca acele ceasuri ce au facut obiectul disensiunilor nu au fost postate la vanzare pe ceasornicar.ro, atitudinea dvs este total deplasata.
Dealtfel si proprietarul acestui forum si-a exprimat exact aceasta pozitie intr-un caz relativ similar.
Lasati supozitiile psihologice pentru care nu aveti nici un fel de calificare si limitati-va, va rog, la a modera, civilizat si fara partinire, acest forum.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Alex Vintage a spus doar ca pozitia 14 este interesanta. Nu a spus ca impartaseste ceea ce s-a scris pe CDM, doar a fost extrem de lapidar in a pune reflectorul pe pozitia care - Atentie - este ocupata de un coleg de pe acest forum. Daca respectivul ''14'' nu ar fi avut legatura cu acest forum, atunci ''interesanta'' nu si-ar fi avut locul aici. Dar are... felinele si demoazelele sa-si ia punga cu saruri daca le apuca lesinul.
Rolul de moderator nu este cel al unui papa-lapte care ''face frumos'' ''ca sa fie bine''.
Ca situatia nu convine celui vizat, e alta poveste. Din pacate, un personagiu din aceasta alta poveste si-a gasit oprobiul si in ochii mei, de-altfel comentata situatia chiar pe acest topic.
Aaa, si inca ceva: se tot face referire la stilul lui Alex, probabil ca mananca in fiecare dimineata ceva icre de pare sa aiba asa, un fel de ''greata''. Mai rau este ca nu ii cade lui greu la ficat, ci altora :lol: .
Pana una-alta, Alex asta este unul din moderatorii carora nu le este jena sa taie tupeul unora, sa ironizeze mai fin sau mai din topor anumiti useri, si asta nu este chiar asa rau in definitiv.
Moderator nu inseamna sa fie spectator, nici sa mangaie pe crestet pe cel ce se imburica de important ce este.
Scrie răspuns