Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Blowup

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de Blowup »

Marian, este inca o greseala, din partea ta, dupa cea cu Lemania/Valjoux, te rog sa te documentezi bine /sa citesti, altfel induci lumea in eroare si iti diminuezi sansele de a ramane " numarul 1". Marcajul sigma este unul de durata si este utilizat mult mai mult decat 2 , 3 ani incepand din 1973... . Ceasul meu cu marcajele sigma este din seria limitata VC ref. 43039 "Les Historiques Poincon de Geneve" produs intre 1996-1998 ( are ,deci, marcajul sigma mult mai tarziu decat spui tu. Este un ceas "relativ " nou si este rar nu doar din pricina cadranului... http://www.thehourlounge.com/en/vachero ... ply-557858
Ultima oară modificat 09 Aug 2016, 22:57 de către Blowup, modificat de 2 ori în total.
Tokoloshe ... snobletea obliga.
Marian Vintage

Mesaj de Marian Vintage »

Imagine
In mod ciudat,am gasit o foto pe o casa de Longines,un clar exemplu de inlocuire a marcajelor standard,cu litera Sigma.!
Marian Vintage

Blowup scrie:Marian, este inca o greseala, din partea ta, dupa cea cu Lemania/Valjoux, te rog sa te documentezi bine /sa citesti, altfel induci lumea in eroare si iti diminuezi sansele de a ramane " numarul 1". Marcajul sigma este unul de durata si este utilizat mult mai mult decat 2 , 3 ani incepand din 1973... . Ceasul meu cu marcajele sigma este din seria limitata VC ref. 43039 "Les Historiques Poincon de Geneve" produs intre 1996-1998 ( are ,deci, marcajul sigma mult mai tarziu decat spui tu. Este un ceas "relativ " nou si este rar nu doar din pricina cadranului... http://www.thehourlounge.com/en/vachero ... ply-557858
Tu nu reusesti sa intelegi,esti foarte agresiv verbal,tu stii totul,si creierul tau nu mai reuseste sa mai analizeze anumite chestii.
Tie nu iti suna clopotelul de ce oare este o editie limitata la asa putine bucati?
Deoarece aceste cadrane erau ramase din acei ani iar ei le-au folosit pt a comemora cei 30 ani de la lansarea calibrului 1120.
Blowup

Mesaj de Blowup »

Patek a utilizat marcajul sigma prin anii 80... . http://www.watchprosite.com/?page=wf.fo ... pi=7117538. Sunt sigur ca Vacheron nu a utilizat cadrane "de pe stoc".
Blowup

Mesaj de Blowup »

Patek 5049 P din 1998 cu marcaje sigma... tot cu,cadrane de pe stoc :?: :roll: http://robertmaron.com/product.php?prod ... 266&page=2
Marian Vintage

Am specificat,cadrane produse in colaborare cu APRIOR.
Alea ce arati tu sunt cadrane in-house,ce au mentinut marcajul Sigma al anilor '70.
Scuza-ma,acum 20 minute nu stiai ca ai la Vacheron-ul tau asa ceva,acum ai devenit expert in cadrane Sigma?
Precum i-ti spuneam tonul moderat denota respect si calitate,ok?
Blowup

Mesaj de Blowup »

:roll: ...ar fi fost ma simplu sa admitem ca am gresit. Nu sunt expert, nu pretind ca sunt numarul 1. De toate astea ma acuzi tu, este bascalie "latina". Exemplele mele au fost gasite in 30 de minute utilizate "intrerupt" pentru a afla mai multe. Subiectul este interesant si informatiile sunt putine. Cum spuneam , problema este cand credem ca " si minciuna-i vorba..." A foat de la inceput vorba despre marcaje sigma iar acum negi asta aducand in diacutie colaborarea cu organizatia respectiva , mai mult spui ca Vacheron a utilizat cadrane din 70 pentru un ceas modern produs in 1998 si nu ai argumente. Cand argumentele iti lipsesc ma acuzi de tampenii, poate revenim la subiect. Te rog sa recitesti cele scrise in legatura cu acest subiect. Promit, am sa ma limitez strict la subiect.
Blowup

Mesaj de Blowup »

Imi cer scuze pentru triplul post. Telefonul meu este penibil. Revenind la
    subiect , gresesti si in legatura cu Apriori , colaborarea ar fi putut sa continue pana in 2007. https://www.easymonitoring.ch/handelsre ... prior-9985 Marcajul a fost utilizat nu doar de companiile de la varf ci si de cele "inferioare" ( IWC , Favre Leuba, Longines etc.). Ai mentionat corect, marcajul a fost utilizat si pentru "casa" carcase si alte elemente din aur. Informatia preluata de tine, probabil, de pe " Orologi" (furnizata de Giugia ) este incompleta si limitata. http://orologi.forumfree.it/m/?t=69364553
    nihilx

Mesaj de nihilx »

Blowup scrie: Promit, am sa ma limitez strict la subiect.
    Asa sa v-ajute cel de sus, fiindca daca filtrez toate atacurile din ultimele 5-10 pagini chiar vad niste teme de discutie peste media ultimilor doi ani forumistici (alimentata copios de catre mai multi membri cu poze ale unor ceasuri deosebite atat vizual cat si tehnic)...

Ca sa fiu mai aproape de subiect, ceasurile de ieri fiindca n-am apucat sa le postez fiind ocupat cu treburi casnice. Azi cel putin unul va fi purtat din nou, din lipsa de imaginatie.

Imagine

Imagine
    dandsoo
    Membru Special

Mesaj de dandsoo »

Imagine
    Imagine Imagine
    Imagine
    Blowup

Mesaj de Blowup »

Simbolul Sigma/marca inregistrata a apartinut ASSOCIATION POUR LA PROMOTION INDUSTRIELLE DE L'OR pana in 2003
    In concluzie si argumentul conform caruia Patek si altii au utilizat marcajele sigma independent de Apriori , este complet desfintat.
    Marcajul Sigma a fos utilizat exclusiv cu acordul ASSOCIATION POUR LA PROMOTION INDUSTRIELLE DE L'OR si in acest context dreptul de proprietate simbolul le-a apartinut cel putin pana in 2003 Iunie.

https://trademarks.justia.com/owners/as ... or-126652/
    https://trademarks.justia.com/724/00/n-a-72400545.html

In limba romana "simpla" pentru intelesul celor plecati de mult din tara : Vacheron ,Patek si restul nu au utilizat sigma fara aprobarea ASSOCIATION POUR LA PROMOTION INDUSTRIELLE DE L'OR asa cum a sustinut "colegul" Marian !
    Legat de atacuri , va rog sa recititi . Domnul a postat cateva ceasuri dotate cu cadrane vadit refacute si fiind un forum (public), unul dintre forumisti a mentionat acest fapt si probabil a deranjat proprietarul care a reactionat nepotrivit. Ulterior , am sustinut acest punct de vedere cu argumente. De acolo pana la disputa a fost doar un pas mic deoarece proprietarul nu doreste sa admita realitatea.
    In legatura cu marcajele Sigma , am intrebat deoarece acest subiect este prea putin cunoscut si credeam ca interlocutorul are informatii in plus fata de cele pe care gasite de mine ,pana in acel moment. Din pacate , colegul a lansat afirmatii nesustinute si a reactionat negativ in fata evidentei.
    Daca am gresit si gresesc neintelegand care este scopul unui forum in general ori al celui present in particular va rog sa ma iertati.
    Pentru ceasurile deosebite (mentionate ) aflate in posesia (nu consider ca este o colectie si acceptati asta ca o parere) colegului Marian, nu pot decat sa il felicit.
    Pentru cele care au cadrane refacute , nu pot sa il felicit . Probabil proprietarul forumului are dreptate , colegul nu este interesat de punctul de vedere al altora dar din moment ce impartaseste public , ceasurile sale , trebuie sa accepte si reactia "publicului"
    Multe ceasuri bune, frumoase si originale va doresc !
    Marian Vintage

Imagine
    Blowup,te comporti foarte urat,de cand sunt inscris pe acest forum,dar nu conteaza,pe mine nu ma deranjeaza agresivitatea ta,care o consider derivand din faptul ca esti frustrat ca cineva te predomina in domeniul in care consideri ca esti ,,expert".
    Tine cont,ca ar trebuii sa multumesti moderatorilor,ca inca mai postezi aici,pe alte forumuri erai deja spectator.
    Revenin la subiect azi merge el!
    Blowup

Mesaj de Blowup »

Q.E.D :wink: :wink: :wink:
    Ultima oară modificat 10 Aug 2016, 14:59 de către Blowup, modificat 1 dată în total.
    satiriadis

Mesaj de satiriadis »

@ Marian - nu credeam ca o sa vad la un conational asa ceva. Sa te bucuri de el!
    @ Blowup - multumim.
    SBLA047
    Blowup

Mesaj de Blowup »

satiriadis scrie:@ Marian - nu credeam ca o sa vad la un conational asa ceva. Sa te bucuri de el!
    @ Blowup - multumim.
    Multumesc pentru multumesc, este bine ca treci peste obsesie .:wink: . Incet incepem sa ne intelegem :wink: , banuiam ca esti un om intelegator.
    Ultima oară modificat 10 Aug 2016, 15:02 de către Blowup, modificat 1 dată în total.
    Scrie răspuns